Gana Almanya'yı elinden kaçırdı

Gana Almanya'yı elinden kaçırdı

2014 Dünya Kupası G Grubu maçında bu akşam Almanya ile Gana karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 berabere sona erdi.Maçın ilk yarısı golsüz geçti. Estadio...

2014 Dünya Kupası G Grubu maçında bu akşam Almanya ile Gana karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 berabere sona erdi.


Maçın ilk yarısı golsüz geçti. Estadio Castelao?daki maç Brezilyalı hakem Sandro Meira Ricci?nin düdüğü ile başladı. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede iki taraf da bulduğu birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Yarının sonlarına doğru Almanya biraz daha atak davransa da bu devrede gol sesi çıkmadı.
İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında 4 gol oldu. 51. dakikada sağ kanattan Müller'in yaptığı ortada Götze'nin kafa vuruşunda top oyuncunun dizine de çarpıp ağlara gitti. Almayan 1-0 öne geçti. Gana ise beraberliği erken yakaladı. 54. dakikada Afful'un yaptığı ortada topa iyi yükselen Ayew'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. (1-1) 63. dakikada Gana öne geçmeyi başardı. Muntari'nin pasında sağ çaprazda topla buluşan Gyan, şık bir vuruşla topu ağalara gönderdi ve Gana 2-1 öne geçti. Fakat Almanya?nın beraberliği sağlaması uzun sürmedi. 71. dakikada sağ köşeden Kroos'un kullandığı kornerde ceza sahası içinde Höwedes'den seken topu Klose ağlara gönderdi. (2-2) Kalan sürede iki takım da gol atmak için büyük uğraş verse de maçta başka gol olmadı ve mücadele 2-2 berabere sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler