“Gençlerin Gelecek Planlamasında Aile Ve Öğretmenlere Büyük Görevler Düşüyor”

“Gençlerin Gelecek Planlamasında Aile Ve Öğretmenlere Büyük Görevler Düşüyor”

Adana Gençlik Merkezi "Hızlı Okuma Teknikleri"- Kişisel Gelişim Uzmanı: Yaylamaz:-“Gençlerin Gelecek Planlamasında Aile Ve Öğretmenlere Büyük Görevler Düşüyor”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından organize edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği “Hızlı Okuma Teknikleri” projesi gerçekleştirildi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Yazar Selahaddin Yaylamaz, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda  “ Kişisel Gelişim projesi "kapsamında  Hızlı okuma ve algılama tekniklerini  anlatarak gençlerin  gelecek planlamasında Aile ve öğretmenlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Yaylamaz, konuşmasında gençlerin hızlı okuma ve algılama tekniklerinin 1950’li yıllardan sonra uygulanan çok ayrıcalıklı ve önemli bir eğitim tekniği olduğunu belirterek, “Hızlı okuma ve algılama tekniği sayesinde beynimizin inanılmaz kapasitesinin de farkına varmaktayız. Hızlı okuma tekniği sayesinde bir dakikada okuduğumuz sözcük sayısı ortalamada, 150’den binlere kadar ulaşmakta, üstelik daha iyi anlamayı sağlamaktadır” diye konuştu.

Yaklaşık iki saat sunum yapan ve gençleri sahneye alarak yaygın eğitim teknikleri ile konuşmalarını destekleyen Yaylamaz, dinleyicilere hızlı okuma tekniklerinin başarılı üzerindeki etkisinin nasıl farkında olunacağının ip uçlarını anlattı.

Seminer sonunda ise gençlerin sorularını yanıtlayarak kitaplarını imzalayıp gençlere hediye etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler