Gençlik Liderleri Çukurova Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nu Ziyaret Etti

Gençlik Liderleri Çukurova Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nu Ziyaret Etti

Çukurova İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu Adana Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Emine Yürekli, Gençlik Liderleri Pınar Adakaner ve Kübra Gökdemir ziyaret etti.

iyilik-carsisi.jpg

Yapılan ziyarette Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Türkiye Diyanet Vakfı Çukurova Şubesi Kadın Kolları faaliyetleri hakkında TDV Kadın Kolları Üyesi Çukurova Vaizi Betül Barış Kavlak tarafından bilgi verdi.

Kavlak, “ADRB bürolarının kuruluş amacı toplumumuzun aile hakkında dinî açıdan doğru bilgilendirilmesini sağlamak, aile yapısının korunmasına katkıda bulunmak, halkımızın özellikle aile ve aile bireyleriyle ilgili dinî içerikli soru ve sorunlarına çözüm üretmek bu bağlamda gerektiğinde ilgili kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmaktır” dedi.

genclik-liderleri.jpg

Ziyaret sonrası misafirlere Kavlak tarafından ‘TDV İyilik Çarşısı’ tanıtıldı. Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden Gençlik Merkezi Liderleri Çukurova Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler