Hafızlık Kursu Öğrencileri Gençlik Merkezin de Regaip Kandili programı yaptı

Hafızlık Kursu Öğrencileri Gençlik Merkezin de Regaip Kandili programı yaptı

- Hacı Menekşe Hatun Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Öğrencileri Adana Gençlik Merkezin de Regaip Kandil programı yaptı. Programa Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ da katıldı.

il-muduru-cintimar.jpg

Adana Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Emine Yürekli ve Gençlik Lideri Nagihan Erdoğan tarafından hazırlanan program Has Oda da yapıldı.

img-20230125-wa0027.jpg

Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Türkçe meali okunması ile başlayan program, Regaip Kandili ile ilgili bilgi verilip ilahi, şiirler okunduktan sonra yapılan dualarla son buldu.

genclik-haber-1.jpg

Programa katılmaktan mutlu olduğunu söyleyen Çintimar: “İslam âleminde rahmeti ve bereketi bol üç ayların başladığını ve ilk kandil olan Regaip Kandilini kutlarım” dedi. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar program sonun da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

genclik-haber-3.jpg

Manevi Danışman Emine Yürekli ve Gençlik Lideri Nagihan Erdoğan yönetiminde, Adana Gençlik Merkezindeki programa katılan öğrencilere, E Spor, Dene Yap, Kütüphane, Mavi Oda, Ahşap Yakma gibi atölyeler tanıtıldı. Tanıtım sonrası öğrenciler merkez de çeşitli sportif faaliyetlere katıldılar. Yapılan etkinliklerden memnuniyetlerini belirten hafızlık öğrencileri duygulu anlar yaşadılar.

genclik-haber-2.jpg

Etkinliğe, Spor Hizmetleri Müdürü Caner Taymış, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Süleyman Özden, Personel Müdürü Filiz Gürler, Adana İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Uğur Kocatürk, Manevi Danışman İdris Arıkan, Kurs Yöneticisi Fatma Kargın, Kur’an Kursu Öğreticisi Serap Şahin, Merve Turan, Hatice Özdemir, Gençlik Merkezi Liderleri, Merkez çalışanları, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler