Hak-İş Başkanı İle Gaziler Vakfı Başkanı 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

Hak-İş Başkanı İle Gaziler Vakfı Başkanı 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

04 Kasım 2018 Tarihinde HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur ÇİFTÇİ , Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman YÜCEL, Hizmet-iş Adana Şube Kadın Komitesi Başkanı Zerrin Yalınız..

Hak-İş Başkanı İle Gaziler Vakfı Başkanı 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

04 Kasım 2018 Tarihinde HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur ÇİFTÇİ , Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman YÜCEL, Hizmet-iş Adana Şube Kadın Komitesi Başkanı Zerrin Yalınız 15 Temmuz şehitleri Ahmet Oruç ve Mehmet Oruç ile Yunus Uğur’un ailelerini ziyaret ettiler.İkiz kardeşler Ahmet Oruç ile Mehmet Oruç ve Yunus Uğur , Ankara Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Birliği’ne yapılan hava saldırısı sonucu birlikte şehit olmuşlardı.

HAK-İŞ Genel Başkanı ve aynı zamanda TÜGŞAV kurucu üyesi Arslan ve beraberindekiler ziyarette ikiz şehitler Ahmet Oruç ile Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç , şehitlerin eşleri ve şehit Yunus Uğur’un dedesi Mehmet Uğur ile görüşerek taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Mahmut ARSLAN , “Şehitlerimize ne kadar sahip çıkarsak , geleceğimize o kadar sahip çıkarız” dedi.

Üzerinde yaşadığımız toprakların çok pahalı olduğunu ve coğrafyamızın ateş çemberi içinde bulunduğunu belirten Arslan , “Uluslar arası güçler bizi rahat bırakmayacaklar.Suriye’nin içinde bulunduğu durum ortadadır.Bugün şehit ve gazilerimizin kadrini bilmezsek , yarın vatansız kalırız.Bu yüzden şehitlerimizi ve onların bıraktıkları emanetleri unutmamalıyız” diye konuştu.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur ÇİFTÇİ bey ise 15 Temmuz ruhunun diri tutulmasını , genç nesillere verilen bu dünyada eşi benzeri görülmemiş kahramanlık örneğinin anlatılması gerekliliğine atıfta bulundular.Ayrıca bu vatan için bedel ödemiş herkesin bu memleketin hakiki mirasçıları olduğuna , bu farkındalığın her zaman gündemde tutularak canlı tutulmasının gerekliliğine değindiler.

15 Temmuz şehitleri Ahmet Oruç ve Mehmet Oruç’un babası ile Yunus Uğur’un dedesi Mehmet Uğur da hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek,acıların paylaşıldıkça azaldığını söylediler.

Arslan , ziyarette şehit ailesine üzerinde Türk Bayrağı işlemesi bulunan Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler