HKÜ’nün Sosyal Medya Paylaşımına Ünlülerden Destek

HKÜ’nün Sosyal Medya Paylaşımına Ünlülerden Destek

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sosyal Medya Hesapları üzerinden paylaşılan “Yeniden Bahar Gelecek ve HKÜ Öğrencileri ile Yaşam Bulacak” adlı paylaşıma ünlüler büyük ilgi gösterdi.

HKÜ’nün Sosyal Medya Paylaşımına Ünlülerden Destek

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sosyal Medya Hesapları üzerinden paylaşılan “Yeniden Bahar Gelecek ve HKÜ Öğrencileri ile Yaşam Bulacak” adlı paylaşıma ünlüler büyük ilgi gösterdi. Ünlü sanatçıların yanı sıra Gaziantep’in en önemli iki ismi Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de, paylaşıma destek vererek üniversitedeki anılarını HKÜ’yü etiketleyerek paylaştı. HKÜ Mütevelli Heyet Başkan V. Haluk Kalyoncu’da öğrencilerle olan anısını paylaşarak “Bu yerleşke sizinle güzel” mesajı verdi.

Yeniden Bahar Gelecek

Dünya ve ülke gündeminin büyük bir sorunu olan Korona Virüs (Covid-19) Pandemisinden dolayı eğitim ve öğretim hayatını uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleştiren HKÜ Akademisyenleri ve Öğrencileri; üniversitenin “Yeniden Bahar Gelecek” adlı paylaşımın altına HKÜ anılarını fotoğraf olarak ekledi. Paylaştıkları anılarda HKÜ’yü çok özlediklerini ifade eden öğrenciler, HKÜ sosyal medya hesaplarından paylaşılan gönderinin altına; mutlu anlarını, üniversitenin genel fotoğraflarını ve unutulmaz anlarını ekleyerek üniversitelerine bir an önce kavuşma dileğinde bulundular. Korona virüsten önce; HKÜFEST, Altın Baklava Film Festivali, HKÜ Mezuniyet Töreni, Bahar Şenlikleri gibi etkinliklere katılan; Osman Sınav, İrem Helvacıoğlu, Cansel Elçin, Burcu Güneş, Kerem Alışık, Ömür Gedik ve Sabah Gazetesi Yazarı Funda Karayel gibi ünlü isimler, Hasan Kalyoncu üniversitesindeki anılarını HKÜ’yü etiketleyerek paylaştı. Paylaştıkları gönderilere “yeniden bahar gelecek ve sizlerle tekrardan şarkılar söyleyip sohbetler edeceğiz” mesajı veren ünlüler, HKÜ’nün paylaşımına destek verdi. Ünlülerin yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, HKÜ Mütevelli Heyet Başkan V. Haluk Kalyoncu ve HKÜ Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Tamer Yılmaz üniversitede öğrencilerle çektirdiği fotoğrafları ve üniversitenin genel fotoğraflarını paylaşarak yeniden bahar gelecek mesajları verdi.

İşte O Paylaşımlar

Gaziantep Valisi Davut Gül: “Yeniden bahar gelecek ve kampüs öğrencileri ile yaşam bulacak. Gaziantep’e çok büyük değer katan Hasan Kalyoncu Üniversitemizin etkinliklerini dört gözle bekliyoruz, iyi ki varsınız. #hayatevesığar #evdekal #hkunv “

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: “Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde V. Altın Baklava Film Festivali gala gecesinde baklava tadında bir gece yaşamıştık. Şimdilik #evdekal’alım”

HKÜ Mütevelli Heyet Başkan V. Haluk Kalyoncu: “Bu yerleşke sizinle güzel. Yeniden bahar gelecek. Sizleri çok özledik en kısa zamanda görüşmek dileğiyle şimdilik #evdekalıyoruz”

HKÜ Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Tamer Yılmaz: “Hasan Kalyoncu Üniversitesinde bahar yeniden gelecek ve kampüs siz değerli öğrencilerimiz ile hayat bulacak. Çok güzel günler geçirdiğim öğrencilerim ile yeniden buluşmak için heyecanla bekliyorum, iyi ki varsınız.”

Osman Sınav: “Yeniden bahar gelecek.13 Aralık 2019, Gaziantep HKÜ Altın Baklava Film Akademisi Uluslararası Öğrenci Film Festivali'nde.”

Cansel Elçin: “Yine güzel günlerde birlikte olabilmek için şimdilik evdeyiz”

Burcu Güneş: ”Baharı bir zaman, sizlerin coşku heyecanıyla beraber karşıladığım Üniversite. Sizi çok seviyorum. Şimdilik #Evdekal’ın. Güzel günler yakında! Gaziantep“

Kerem Alışık: Çiçeklerimiz kopsa da.. ağaçlarımız devrilse de. yapraklarımızı döksek de Baharın geleceğini biliyoruz. Bu selam gelecek baharlar için olsun…@hkunv”

Ömür Gedik: “Gaziantep’i, sizleri çok özledim, yeniden bir araya gelebilmeyi, sohbet edip, birlikte şarkılar söyleyebilmeyi dört gözle bekliyorum. O zamana kadar sevgiyle ve sağlıkla. #evdekal #hkunv

İrem Helvacıoğlu: “Güzel, mutlu ve en önemlisi sağlıklı günler için evdeyiz… #hkunv”

Funda Karayel: “ Daha güzel baharlarda buluşabilmemiz için… #evdekal #hkunv”

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler