İlim Yayma Cemiyeti Adana Şubesin'den İftar..

İlim Yayma Cemiyeti Adana Şubesin'den İftar..

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Adana Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı, yapılmakta olan Hacı Nazif Çelebi Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde yapıldı.

iftar-5-007.jpg

İlim Yayma Cemiyeti Adana Şubesin'den İftar..

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Adana Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı, yapılmakta olan Hacı Nazif Çelebi Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde yapıldı.

iftar-017.jpg

İftar programına ÇÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Yılmaz, İHH İnsani Yardım Vakfı Adana Şube Başkanı Mahmut Eraslan, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Ülfet Derneği Ynt. Krl. Başkanı Gazi Kılıçparlar, Hüseyin Öztürk, STK temsilcileri, öğretmen, öğrenci, kent protokolü, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel ile dernek gönülleri katıldılar..

 

Kur’an tilaveti ile başlayan program, iftar ikramıyla devam etti. TV A Haber Müdürü Kurtuluş Kılınç'ın sunumunu yaptığı program, İYC Adana Şube Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, açılış konuşması yaparak davetlileri selamladı.

 

iftar-3-013.jpg

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Adana Şube Başkanı Hüseyin Nuri Çomu:

 “Adana şubemizde başlattığımız dönemin şüphesiz en önemli icraatı, Adana’ya bir İYC yurdu kazandırma hedefidir. Konferans salonu, çok amaçlı salonları, sosyal donatıları ve 400 kişilik kapasitesiyle Adana’nın en büyük ve en modern Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu için kolları sıvadık ve yurt inşaatımızda sona geldik. Öğrenci yurdumuzun tefrişatını da süratle sona erdirmek ve yurdumuzu faaliyete geçirmek için çalışıyoruz. Genel Merkezimizin de himayesi ile isimlendirdiğimiz yurdumuz, İlim Yayma Cemiyeti’ni kuran 68 mümtaz şahsiyetten biri olan merhum Hacı Nazif Çelebi’nin adını yaşatacak. İlim, irfan ve vicdan sahibi bir gençliğin yetişmesi ülkemizin yarınları adına çok önemli. Bu hayırlı çalışmaya katkıda bulunmaya tüm hayırseverlerimizi davet ediyorum” diye konuştu. 
 

 

iftar-4-007.jpg

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan da Sivil Toplum Kuruluşlarının birliğine ve beraberliğine önem veren ve sivil toplum ruhunun gelişmesi için desteği esirgemeyen Hüseyin Nuri Çomu’ya teşekkür ettiğini söyledi. 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programı, uzaktan yakından gelen dost ve tanıdıkların muhabbetle kucaklamalarına ve sohbetlerine vesile oldu..

 

iftar-1-016.jpg

İftar programı, emekli Adana İl Müftüsü Mehmet Barış’ın yaptığı dua ile son buldu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler