İşitme Engelliler 1. Kademe Atletizm Ve Voleybol Antrenör Kursu

İşitme Engelliler 1. Kademe Atletizm Ve Voleybol Antrenör Kursu

-Kursa 57 İlden 114 Kursiyer KatıldıTürkiye İşitme Engelliler Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü?nün...



-Kursa 57 İlden 114 Kursiyer Katıldı

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü?nün destek verdiği ?İşitme Engelliler 1. Kademe Atletizm ve Voleybol Antrenör Kursu? Adana?da başladı.

Yüreğir Atletizm Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen İşitme Engelli 1.Kademe Atletizm ve Voleybol Antrenör Kursu?na 57 ilden 114 aday antrenörün katıldı. Bu kursiyerlerin 73?ü atletizm, 41?ine ise voleybol için antrenörlük kursu verildi. 8 gün sürecek kursta teknik, taktik, antrenman bilgisi, sporcu sağlığı ve beslenmesi gibi konularda kursiyerlere bilgi aktarılacak.

Kursta teorik bilgilerin yanı sıra Yüreğir Serinevler Atletizm Pisti ile Spor Salonunda uygulamalıçalışmalar yapılacak. Kurs sonunda aday antrenörler sınavdan geçirilecek.

Bu arada kursu, Doç.Dr.Zeynep Filiz Dinç, Yrd.Doç. Dr.Çiğdem Özdemir, Gonca İnce, Öğretim Görevlisi Murat Vurat, Fahri Şahin, Sedat Kurt,İşitme engelliler iletişim ve işaret dilini Mustafa Epik, Oyun kurallarını ise Nurettin Hayta yönetecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler