Karaisalı meclisi borçlanmaya 'hayır' dedi
Karaisalı meclisi borçlanmaya 'hayır' dedi
Adana’ya bağlı Karaisalı ilçesinde bugün düzenlenen meclis toplantısında AK Partili ve MHP Meclis Üyesi Mustafa Durak Borçlanmaya Hayır Dedi..
Adana’ya bağlı Karaisalı ilçesinde bugün düzenlenen meclis toplantısında borçlanarak yatırıma AK Partili meclis üyeleri ve MHP Meclis Üyesi Mustafa Durak tarafından sürüncemeye bırakıldı.
Bugün sabah düzenlenen Ağustos ayı 2. olağan meclis toplantısında 3 madde görüşüldü. Görüşülen ilk iki madde komisyondan geldiği gibi kabul edildi.
Gündemin üçüncü maddesi olan Karaisalı’ya “Modern Kapalı Hayvan Pazarı ve Semt Pazarı Kurulması, Karaisalı’ya bağlı Etekli mahallesine kurulması planlanan “Güneş Enerji Santrali’ projesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen “Karaisalı’da Varda Huzur Orada” gibi projeler yapılması üzere 1 Trilyon 650 Milyar TL’lik borçlanma yetkisi verilmesi AK Partili meclis üyeleri ve MHP Meclis Üyesi Mustafa Durak tarafından sürüncemeye bırakıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.