Karataş'da Corona ile mücadele çalışmaları sürdürüyor..

Karataş'da Corona ile mücadele çalışmaları sürdürüyor..

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs nedeni ile Karataş Belediyesi ekipleri sterilizasyon ve ilaçlama çalışmaları ile halkı virüse karşı korunmaları yönünde bilinçlendirerek dezenfektan dağıtımı gerçekleştiriyor.

ilaclama-sokak.png

Karataş'da Corona ile mücadele çalışmaları sürdürüyor..

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs nedeni ile Karataş Belediyesi ekipleri sterilizasyon ve ilaçlama çalışmaları ile halkı virüse karşı korunmaları yönünde bilinçlendirerek dezenfektan dağıtımı gerçekleştiriyor. Ayrıca Belediye Ekiplerince 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı karşısında da yalnız bırakmayarak gıda ve çeşitli yardım desteklerinde bulunuyor.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; Virüs sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan Rahmet tedavisi devam edenlerin tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim. Hızla yayılmaya devam eden Corona Virüse karşı halkımızın dikkatli davranması ve evlerinden çıkmamaları, yayılım hızının kontrol altına alınması yönünde önem arz etmektedir. Virüs karşısında belediye ekiplerimizce işletmeler, kamu kurumları ve sokaklar sürekli ilaçlanarak virüsün yayılmasını önlemek amaçlı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ayrıca şimdiye kadar vatandaşlarımızın yanlarında taşıyabileceği 5000 adet dezenfektan ve 43 mahalle muhtarlığımıza 3000 LT dağıtımı yapılarak virüs ile mücadele çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İmkanlarımızın yetersiz kaldığı durumlarda halkımızın desteğini alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Virüs ülkemizde de hızla yayılırken daha dikkatli olmamız gerekmekte ve ihtiyaç olmadıkça dışarıya çıkmamalıyız. Virüs sebebi ile evden çıkamayan vatandaşlarımız için oluşturduğumuz yardım ekibi bu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek verecektir. Bu hususta Mavi Masa Ekiplerimiz ile iletişime geçerek destek alınabilmektedir.   “ dedi.

Başkan Topuz, ayrıca Virüs ile mücadele çalışmaları kapsamında kurumlar arası işbirliğinin önemine değinerek mücadelenin Karataş Kaymakamlığımız ve birçok kurum ile birlikte koordineli olarak yapıldığını ve bu kapsamda öncelikle sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, güvenlik güçlerimize halkımızın sağlığını düşünerek hizmet veren temizlik personeli arkadaşlarımıza ve mücadeye destek olan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler