Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi

Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi

- Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği tarafından bu yıl 10'uncusu organize edilecek olan Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasında grupların belirlendiği kura töreni gerçekleştirildi.

23 takımın başvuruda bulunduğu turnuva 4 Haziran günü play-off müsabakalarıyla başlayacak. 4 gruptan oluşan ve 11 takımın mücadele edeceği play-off müsabakalarında gruplarını 1. bitiren 4 takım yayla turnuvasında mücadele etmeye hak kazanacak. Turnuvanın açılış maçı ise 25 Haziran günü geçen senenin şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor arasında oynanacak.

Kura törenine katılan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Türkiye’nin mahalli anlamda en büyük futbol turnuvası olan ve her yıl daha da büyüyerek devam eden turnuvamıza bu yıl katılan tüm takımlara başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, kazasız belasız, sakatlığın olmadığı ve hak edenin kazandığı bir turnuva olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Çeceli Kadın Gençlik ve Kültür Evi’nde gerçekleştirilen kura çekim törenine Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalılılar Derneği Başkanı Hasan Dönmez, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, takımların başkanları ve yöneticiler katıldı.

Kura töreni ilçe protokolü ve takımların başkanlarının toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler