Kocakaya’dan, Adana TOHM’a Ziyaret

Kocakaya’dan, Adana TOHM’a Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcımız Murat Kocakaya, Adana (TOHM) Merkezini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcımız Murat Kocakaya, Adana (TOHM) Merkezini ziyaret etti.

Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, hafta sonu yapılan ziyarette; Kano-Kürek ve Atletizm sporcuları, branş antrenörleri ve destek elemanları ile birlikte Kamp Eğitim Merkezinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda TOHM sporcularının dilek ve önerilerini dinleyerek sporculara başarı dileklerinde bulundu. Murat Kocakaya, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Şube Müdürü Murat Adıgüzel’den TOHM faaliyetleri ve sporular hakkında bilgiler aldı.

Yapılan ziyarette tesislerimizde kamp faaliyetlerinde bulunan Paralimpik Halter Milli Takım Sporcularını da ziyaret eden Kocakaya, “Burada sporcular için bütün imkanların seferber edildiğini gözlemliyorum. İnanıyorum ki bu kamplardan çıkan sporcular çok büyük başarılara imza atacaklar. Bu bağlamda bizlere olan ilgi ve alakasından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Şube Müdürü Murat Adıgüzel’e ve tüm Adana TOHM ailesine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Kocakaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek TOHM sporcularımızdan Yüzme, Kürek ve Atletizm branşlarında 2 sporcumuzun da olimpiyat kotası alma aşamasında olduğunu belirtti. Ataşbak, “Tesislerimizi gezerek sporcularımıza moral veren Genel Müdür Yardımcımız Murat Kocakaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler