Kürşat Mert: 'Referandumda Kararımız Elbette EVET olacaktır..'

Kürşat Mert: 'Referandumda Kararımız Elbette EVET olacaktır..'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset ve Liderlik Okulu 9.Dönem birincisi Kürşat Mert, “Ülkücü Hareket, Lider Bahçeli’nin yanındadır” dedi.

 

 

‘Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrindeyiz’ diyen MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Kürşat Mert:

Kürşat Mert, dört tarafı yangın yerine dönen Türkiye’nin son yıllarda bekaa sorunuyla karşı karşıya kaldığını, iç ve dış terör odaklarının milletimizin birlik ve beraberliğine kast ettiğini, ülkemiz üzerinde hain emellerini gerçekleştirmek için bir takım senaryolarını hayata geçirmeye çalıştıklarına işaret ederek, böylesi sıkıntılı dönemde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin eşsiz öngörüsü, devlet adamlığı ciddiyeti, ‘önce ülkem ve milletim’ düşturuyla hareket ederek, bu tür girişimleri boşa çıkardığını söyledi.

MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mert, “Çukurova’nın bereketli topraklarına sahip olan Adana’mız, geçmişte Kuvayi Milliye ruhu ile anılan, Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızda destan yazan ve milli mücadelenin meşalesinin yakıldığı, milli ve manevi değerlerin yaşatıldığı, bağrıyanık insanların yaşadığı ve ülkemizde ilk sanayileşme hamlesinin başladığı bir kentimizdir.

Ülkücü hareketin de doğuş yeri, Türk Milliyetçilik Hareketinin işaret fişeğinin atıldığı yerdir Adana.

Türk Milliyetçiliğinin önderi merhum Alparslan Türkeş beyefendinin tedrisatından geçmiş, her daim Başbuğumuzun yanıbaşında bulunmuş, hayatını Milliyetçilik ülküsüne adamış, Türk Dünyasının Bilge Lideri, hareketimiz ve partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da alacağı her kararın arkasındayız.

Genel Başkanımız; sıkıntılı ve zor bir süreçten geçen ülkemizde; deneyimli, birikimli ve üstün devlet adamlığı niteliğini bir kez daha göstermiştir. Cumhuriyetimizin mihenk taşları olan Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın ilk 4 maddesini muhafazaya alarak, Türk Milletinin beklediği ve istediği yeni bir Anayasa oluşturulmasına katkıda bulunmuştur.

TBMM çatısı altında yeralan anamuhalefet partisi konumundaki CHP, çirkin ve kavgacı bir üslupla, HDP-PKK ve FETÖ’cü terör örgütleri ile birlikte ortak hareket ederek MHP’ye saldırmaktadır. Bunların korkusu milletin iradesidir. En büyük üzüntüleri ise federal bir sistemde gerçekleştirmek istedikleri özerkliğin olmayacağıdır.

Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin aleyhinde olacak hiçbir karara onay vermeyecek olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Başbuğumuzun izinde, liderimizin emrinde olmamızdan dolayı referandumda kararımız da elbette EVET olacaktır. Tüm Ülkücü, Milliyetçi dava arkadaşlarımızı referandum süresince liderimizin emrinde olmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

İbrahim İSPAHA

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler