M. Çelebi Keyhıdır, SP Adana İ̇l Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

M. Çelebi Keyhıdır, SP Adana İ̇l Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

12 Nisan 2021 tarihinde yapacağımız kongrede İl başkan adayı olduğumu ilan ediyorum. 

Kıymetli basın mensuplarımız, muhterem misafirlerimiz, değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımız, mücahit dava kardeşlerimiz ve Adana'mızın güzel insanları hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. 

İki gün sonra feyz ve bereketiyle gelecek olan, başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan’ı şerifi şimdiden tebrik ediyorum. 

Milli Görüş, bu aziz milletin inancıdır, bu toprakların tarihidir, ruh kökümüzdür. 

İnancı, düşüncesi, partisi, yaşam tarzı ne olursa olsun herkesi bu ülkenin bir ferdi, bu vatanın bir zenginliği olarak görüyoruz. 

Milli Görüşçü olmanın ölçüsü de Saadet Partili olmaktır bunu da ortaya koymak durumundayız. 

Dünyanın her neresinde olursa olsun zulme uğrayan mazlumlar, gelecekten umudunu kesmiş genç kardeşlerimiz, işsiz kalan babalar, toprağını işleyemeyen çiftçilerimiz, çarklarını döndürmekte zorlanan sanayicimiz, ticareti kesada uğramış tüccarlarımız ve geçim derdine düşmüş bir umut bekleyen insanımıza çare olacak politikalar Milli Görüş politikalarında mevcuttur. Dolayısıyla bu da Saadet Partimizin iktidarıyla mümkün olacaktır.  

Saadet Partisi Adana teşkilatı olarak bir kongre sürecindeyiz. Bu süreçte teşkilatımızın teveccühünü, birliğini ve başarısını elbette çok önemsiyoruz. 

Bu doğrultuda 12 Nisan 2021 tarihinde yapacağımız kongrede İl başkan adayı olduğumu ilan ediyorum. 

 

Mahalle teşkilatlarımızın muhterem başkanları, ilçe başkan ve yönetimlerinin ve il teşkilatımızın kıymetli yönetici ve delegelerinin aday olmam yönündeki tavsiye, telkin ve teşviklerine ve dahi vebal yüklemelerine sessiz kalamazdım. Her birisinin kıymetli işaret ve reyleri bizim için kıymetlidir.  Ciddiye almamazlık olmazdı. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ederim. 

Erbakan Hocamızın şehri olan güzel Adana’mızda her türlü zorluğa göğüs gererek, gece uyumadan, gündüz oturmadan var gücümüz ile, Erbakan Hocamızın dediği gibi hayra motor, şerre firen olmaya samimiyetle çalıştık. Çalışmaya da hep birlikte inşallah devam edeceğiz 

Saadet Partimiz yarım asırlık tecrübesi, köklü geleneği, temel esasları ile Türkiye siyasetinde müstesna yeri vardır. Bu yüzden dışımızda ve içimizde hata yapılmasına izin vermediği gibi yapılan hataları düzeltmeyi sağlayacak tecrübe, hoşgörü, kabiliyeti ve sağduyusu vardır.  

Kongremizi kardeşlik atmosferinde, teşkilatımızın eğilimini samimi olarak ortaya koyacak adil bir şekilde, coşku ile yapacağız.  

 

 

Bu kadronun tek bir derdi vardır; o da bu ülkeye, bu millete ve Adana'ya olan sevdasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün kardeşlerime selam ve muhabbetlerimi sunuyor; Adanamıza, Saadet Partimize ve Ülkemize Hayırlı olsun. 

 

Saadet partisi Adana İl Başkan Adayı  M. Çelebi Keyhıdır:

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler