Mahmut Tezcan: Hizmetkarınız olmaya geliyorum

Mahmut Tezcan: Hizmetkarınız olmaya geliyorum

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bu kentin sorunlarını en iyi STK temsilcilerimiz bilir. Bizde aktarılan sorunları masa başında değil sahada inceleyerek çözüme kavuşturacağız.”

Mahmut Tezcan: Hizmetkarınız olmaya geliyorum

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bu kentin sorunlarını en iyi STK temsilcilerimiz bilir. Bizde aktarılan sorunları masa başında değil sahada inceleyerek çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Masada Değil Sahada Çalışacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan Kadirliler ve Sumbaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek binasında Sarıçam Platformu altında toplanan 12 derneğin yöneticileriyle görüştü. Derneklerin yaşadığı sorunları dinleyerek "Bu kentin sorunlarını en iyi bu kentin esnafı, muhtarı, işçisi, emeklisi kısacası halkı bilir. Bu yüzden bizler, doğru tespitler yapıp yürüdüğümüz bu yolda en iyisini sizlere sunabilmek için masa başında değil, sokakta çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ortak Değerlerimiz Bizleri Bütünleştiren Temel Yapı Taşımızdır

Ayrıca ortak değerlerimiz hakkında da konuşan Mahmut Tezcan “Milli ve manevi değerlerimizi korumak ve yaşatmak gelecek kuşaklara aktarmak her türlü ideolojinin ve kaygının üzerinde algılanmalıdır. Çünkü kültür bizi içeride birleştirici, dışarıda ayrıştırıcı temel harçtır. Bizi var eden temel dinamikler geniş kültür hazinemiz içerisinde yüzyıllar boyu bu coğrafyada yaşam sürdürmemizi sağlamıştır. Gelecek kuşaklar da bu kültürel değerlerle yoğurula yoğurula yetiştirildiği takdirde bin yıllar boyu böyle sürüp gidecektir” diye konuştu.

Doğru Kadrolarla Hedefimize Ulaşacağız

Şehri doğru yönetmenin tek yolunun çok çalışmak ve doğru kadrolarla yola çıkmak olduğunun altını çizen Mahmut Tezcan “Hayallere ulaşmak için önce uyanmak gerekir. Bizler hedeflerimizi belirlemiş ve bu hedeflere ulaşmak için en doğru kadrolarla çalışma imkânına sahip şanslı kadrolarız. Halkımıza hizmet aşkıyla yanarak çok çalışacağız ve tüm kalplerde çok önemli yerler edineceğiz.” dedi.

Yolunuz Açık Olsun

Sarıçam Platformundaki dernek yöneticileri Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan'ın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler