Mehmet Sezer: "Sorumluluğumuzun farkındayız.."

Mehmet Sezer: "Sorumluluğumuzun farkındayız.."

Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen 14. Türkiye Buluşması geçtiğimiz hafta sonu başkent Ankara’da gerçekleştirildi.

14.-turkiye-bulusmas-2.jpg

14. Türkiye Buluşması'na Adana Damgası

Mehmet Sezer: "Sorumluluğumuzun farkındayız. Daha yapacak çok işimiz var"

Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen 14. Türkiye Buluşması geçtiğimiz hafta sonu başkent Ankara’da gerçekleştirildi.

14. Türkiye Buluşması’na şube yönetimleri, ilçe temsilcileri, kadınlar komisyonu başkanları ile Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri katılırken Adana’yı Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Sezer ve 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Benli temsil etti.

Geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen faaliyetler, 5. Toplu Sözleşme Dönemi’nde yaşananlar ve önümüzdeki süreçte atılacak adımların konuşulduğu toplantılar oldukça verimli geçti.

 

14.-turkiye-bulusmasi.jpg

Başkanlar Kurulu’nda söz alan ve bir konuşma gerçekleştiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'a 5. Dönem Toplu Sözleşme Süreci'ndeki dik duruşu ve memurun hakkını gözeten tavır ve yaklaşımları nedeniyle teşekkür etti.

Konuşmasında algı oyunlarına da dikkat çeken Başkan Sezer, toplu sözleşme döneminde atılan her adımın bilinçli ve doğru bir adım olduğunu ve bundan sonraki süreçte algı oyunlarına yönelik daha dikkatli olunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Dava bilinci ile hareket eden insanların bir an bile boş zamanı olmadığını vurgulayan Mehmet Sezer bundan sonra da memurların ve eğitimcilerin kazanımlarının geliştirilmesi adına her türlü fedakarlıkta bulunacaklarını söyledi.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, yetkili sendika olarak üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını aynı zamanda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da toplumu ilgilendiren her konuda ve toplumsal olayda rol almaya devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Sezer’in konuşmasının ardından Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Başkan Sezer’e işaret ettiği noktalar ve desteği için teşekkür etti.

Genel Başkan Ali Yalçın gerçekleştirilen toplantıların ardından Başkan Mehmet Sezer’e Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin, Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye genelindeki 434 bin üyeye ulaşmasındaki başarısından dolayı plaket takdim etti.

Toplantılar aile fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler