MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan yardım kampanyasına destek çağrısı!

MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan yardım kampanyasına destek çağrısı!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yangında zarar gören vatandaşlara el uzatma amacıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

“Küçük bir yardım bile bir vatandaşımızın ihtiyacını giderebilir; acısını, kaybını azaltabilir. Herkes imkânlar nispetinde kampanyaya destek verebilir. Gün bir olma, beraber olma, yaralarımızı sarma zamanıdır”

Avcı’dan, yardım kampanyasına destek çağrısı!

“Gün bir olma, yaraları sarma zamanı!”

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ülkemizde yaşanan yangınlar sonucu zarar gören vatandaşlarımız için Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nca başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

İlk Destek Devlet Bahçeli’den…

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın duyurusunu yaptığı ve "Türk Milleti neşe ve sevinçte bir olduğu kadar acı ve tasada da birdir ve beraberdir." vurgusu yapılan yardım kampanyasına ilk desteği her zaman olduğu gibi MHP Lideri Devlet Bahçeli verdi.

“Yangınlar Ortak Acılara Dönüştü”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bir hafta önce başlayan, bazı bölgelerde yer yer devam eden yangınlar felaket boyutuna ulaşarak milletçe muhatap kaldığımız ortak acılarımıza dönüşmüştür. Yangınlarla mücadelelerde de aktif olarak yer alarak çalışmalara katkı sunan Ülkü Ocakları’mızın milli hassasiyetle, insani bir görev duygusuyla başlatmış olduğu bu yardım kampanyası yaralarımızı sarma, acılarımızı bir nebze olsun dindirme amacı taşımaktadır.” ifadesini kullandı.

“Yardımlaşmak İnsani Bir Görev”

Avcı “Böylesi felaketlerde yardımlaşmak insani bir görev olmanın yanında ayrıca bizleri her an imtihan eden Yüce Allah’ın rızasını kazanmamıza vesile olabilir. Yardımdan geri kalmayalım. Küçük bir yardım bile bir vatandaşımızın ihtiyacını giderebilir; acısını, kaybını azaltabilir. Herkes imkânlar nispetinde kampanyaya destek verebilir. Gün bir olma, beraber olma, yaralarımızı sarma zamanıdır.” dedi.

Yardımların Yapılabileceği Yerler…

Vatandaşlar ve kurumlar; MHP İl ve İlçe Teşkilatlarına, MHP Belediyelerine, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarına başvurarak makbuz karşılığında ayni yardımlarda bulunabilecek. Nakdi yardımlar ise sadece havale ve EFT yoluyla yalnızca bildirilen banka hesaplarına kabul edilecek. Bağışların Ziraat Bankası “TR65 0001 0000 0145 1817 3050 39” İBAN nolu hesaba havale ve EFT yapılabileceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler