MHP’li Varlı: “Üreticinin meselesi hepimizin meselesi”

MHP’li Varlı: “Üreticinin meselesi hepimizin meselesi”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana’da geçtiğimiz günlerde soğuk hava ve don afetinden olumsuz etkilenen üreticileri ziyaret etti.

m-varli-001.jpg

MHP’li Varlı: “Üreticinin meselesi hepimizin meselesi”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana’da geçtiğimiz günlerde soğuk hava ve don afetinden olumsuz etkilenen üreticileri ziyaret etti.

MHP’li Varlı’dan üreticilere ziyaret

“Üreticinin meselesi hepimizin meselesi”

“Fedakâr üreticilerimizin yanlarındayız”

“Devletimiz güçlüdür gerekeni yapacaktır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddetli soğuk ve don afetinden etkilenen bölgelerde ziyaret ettiği üreticileri dinledi.

Varlı; Muhtarlarla, Çiftçilerle Görüştü

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, geçtiğimiz günlerde şiddetli don etkisinin yaşandığı Adana’da üreticilere ziyarette bulundu. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener’in de katıldığı ziyaretlerde Milletvekili Varlı; Misis, Geçitli, Ziyanlı, Akpınar, Çelemli, Belören, Kaşlıca ve Çotlu gibi köyleri gezdi. Adı geçen bölgelerde muhtarlarla ve çiftçilerle görüşen Varlı, yaşanan sorunla ilgili bilgiler aldı.

“Ülke ekonomisini de etkiliyor”

Gezi ve incelemelerin ardından açıklamada bulunan Muharrem Varlı “Başta narenciye olmak üzere çeşitli meyve bahçelerinde, fidanlıklarda, sebze tarlalarında don afetinin olumsuz etkilerini yerlerinde tespit ettik. Adana’mız Türkiye’nin en önemli tarım merkezi konumunda. Çukurova bölgesi Türkiye’nin besin deposudur. Yaşanan her türlü olumsuzluklar sadece üreticilerimizi değil, tüm vatandaşlarımızı, ihracatla elde ettiğimiz kazanımları, dolayısıyla ülke ekonomisini de etkiliyor.” diye konuştu.

“Üreticinin Meselesi Hepimizin Meselesi”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Yaşanan soruna duyarsız kalmamız mümkün değildir. Tarlasını, bağını, bahçesini ekip-biçen üreticilerimizin meselesi, hepimizin meselesidir. Yüreğir ilçemizde ve diğer bölgelerde bu geziler sonucunda edindiğimiz bilgileri, yaptığımız tespitleri ilgili mercilere aktaracağız. Mağduriyetlerin giderilmesini istiyoruz. Devletimiz güçlüdür ve gerekeni yapacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıymetli hemşehrilerimizin, fedakâr üreticilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler