Milletvekili Muharrem Varlı gündüz ilçede, akşam köylerde...

Milletvekili Muharrem Varlı gündüz ilçede, akşam köylerde...

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, iki gün kaldığı Tufanbeyli'de gündüz ilçede çarşı, pazar gezdi, akşam köylerde kahvehane sohbetlerine katılarak vatandaşları dinledi.

"Vatandaşlarımız; canımızı almaya, ülkemizi bölmeye yeminli terör örgütleriyle paralel yürüyen, askerimizin, polisimizin katillerine özgürlük isteyen muhalefete asla güvenmiyor."

Milletvekili Muharrem Varlı gündüz ilçede, akşam köylerde...

"Vatandaşlarımız muhalefete asla güvenmiyor"

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Vatandaşlarımız; canımızı almaya, ülkemizi bölmeye yeminli terör örgütleriyle paralel yürüyen, askerimizin, polisimizin katillerine özgürlük isteyen muhalefete asla güvenmiyor." dedi.

Gündüz ilçede, akşam köylerde...

Sürekli halk ile bir arada olmaya özen gösteren MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ilçelerdeki gezilerde de yine vatandaşlarla buluşmalara devam ediyor. Aladağ, Pozantı, Feke, Saimbeyli'den sonra Adana'nın en uzak ilçesi Tufanbeyli'de iki gün geçiren Varlı, gündüz ilçe merkezinde çarşı, pazar gezdi, akşam ise köyleri ziyaret etti.

Belediye Başkanı ile aşure dağıttı

Resmi kurumlara ziyarette bulunmayı ihmal etmeyen Muharrem Varlı, Tufanbeyli Belediyesi'nin düzenlediği futbol turnuvasına katılırken, Belediye Başkanı Remzi Ergü ile birlikte vatandaşlara aşure de dağıttı. Milletvekili Varlı'nın programlarına MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, MHP Tufanbeyli Belediye Meclis Üyeleri Kazım Karaşoğlu, Ali Alcı da eşlik ettiler.

"Halkımız samimi ilgisini esirgemiyor"

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, yaptığı açıklamada "Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin tatil döneminde olduğu bu günlerde temsil etmekten onur duyduğum Adana’mızda hemşehrilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. İlçe merkezlerinde olsun, köylerimizde olsun vatandaşlarımızı dinliyor, ülke meselelerini anlatıyoruz. Sağ olsunlar, halkımız samimi ilgisini esirgemiyor." şeklinde konuştu.

"Vatandaşlarımız muhalefete asla güvenmiyor"

Varlı "Vatandaşlarımız 'Ne varsa Cumhur İttifakı’nda var, yaparsa Cumhur İttifakı yapar' diyor. Uluslar arası ilişkilerin ve dengelerin bıçak sırtında olduğu bu süreci başarıyla götüren Cumhur İttifakı hükûmetinden başkasının yürütemeyeceğine inanıyor. Alınan tedbirlerle etkisi azaltılan ve azalmaya devam eden maddi her sıkıntının geçici olduğunu bilen vatandaşlarımız, canımızı almaya, ülkemizi bölmeye yeminli terör örgütleriyle paralel yürüyen, askerimizin, polisimizin katillerine özgürlük isteyen muhalefete asla güvenmiyor." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler