Mustafa Sungur'un oğlundan şok iddia

Mustafa Sungur'un oğlundan şok iddia

Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebesi merhum Mustafa Sungur'un oğlu Ahmet Sungur, önemli bir iddiada bulunarak "Babam Risale-i Nur'un sadeleştirildiğini duyunca...

Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebesi merhum Mustafa Sungur'un oğlu Ahmet Sungur, önemli bir iddiada bulunarak "Babam Risale-i Nur'un sadeleştirildiğini duyunca felç geçirdi" dedi.

Ahmet Sungur, önemli bir iddiada bulunarak "Babam Risale-i Nur'un sadeleştirildiğini duyunca felç geçirdi" dedi.

İşte o açıklamalar:

"Şekeri çıktı, bir daha inmedi!

Cemaatler siyaseti ele geçiremez. Cemaate bu işin büyük zararı var. Gülen cemaati esas vazifesinden saptı. İnşallah huzura kavuşur Türkiye. Cemaatlerin çok zararı oldu bu işte. Böyle bir şeye girmemeleri lazımdı. Babam Risale-i Nur'un sadeleştirilmesi adı altında yapılan tahrifata çok üzüldü. Bu yüzden şekeri çok yükseldi. İnmiyordu bir türlü. Bu yolda çok çalıştığı için ben bu yüzden diyorum ki felç oldu. Çok sinirlendi. İyi olarak bildiği bir insanın böyle yapmasına çok şaşırdı. Neden böyle yapıyorlar? Bir türlü aklım ermiyor. Hayret!"

A Haber'de Banu El'in sunduğu 'Aklın Yolu'nda cemaatlerin siyasetle ilişkisi ve siyasallaşan cemaat sorunu ele alındı. Programa, yazar Metin Karabaşoğlu ve Latif Erdoğan ile İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara da konuk oldu.

Programda Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebesi merhum Mustafa Sungur'un oğlu Ahmet Sungur'un A Haber'e özel açıklamalarının yer aldığı röportaja da yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler