Okullar arası Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Okullar arası Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan "Okullar arası Genç Kızlar ile Genç Erkekler ve Yıldız Erkekler ile Kızlar Basketbol İl Birinciliği” müsabakaları tamamlandı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonunda Yıldız Erkekler ile Kızlar, Menderes Spor Salonunda ise Genç Kızlar ve Genç Erkekler Basketbol Adana İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Yapılan müsabakalara çok sayıda seyirci katıldı. Zevkli ve heyecan dolu geçen maçlara seyircilerin yoğun tezahüratı maçlara damgasını vurdu.

Müsabakaların ardından ödül töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır şunları belirtti; “ Basketbol, hentbol ve futbol gibi branşlarda takımdaki arkadaşların motivasyonun çok önemlidir. Birlikteliğin ve takım ruhunun kazanılması sonuca ulaşmada en önemli faktördür. Bu bilinçle çalışıp maçlarda en güzel dereceler yapan sporcu kardeşlerimi ayrıca kutluyorum. Amacımız okul sporlarındaki başarıyı en üst seviyelere çıkarmak ve tüm branşlarda Türkiye şampiyonluk maçlarında İlimizi en iyi bir şekilde temsil etmektir. Bu duygu ve düşüncelerimizin gerçekleşmesinde bizlere her daim destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a ayrıca teşekkür ediyor, müsabakalarda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. ”

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını Adana Gençlik ve Spor Şube Müdürlerinden Murat Adıgüzel ile Kemal Orhan, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Okul Sporları İl Temsilcisi Hamit Şentürk, Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, antrenörler, hakemler ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi.

Müsabakaların sonunda Genç Erkekler A Basketbolda; Özel Erkan Anadolu Lisesi birinci, Özel Eray Okulları Lisesi ikinci, Gündoğdu Okulları üçüncü, Başkent Okulları dördüncü oldu. Genç Kızlar A Basketbolda; Özel Eral Anadolu Lisesi birinci, Özel Prizma Koleji ikinci, Piri Reis Anadolu Lisesi üçüncü, Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Yıldız Erkekler Basketbolda; Özel Eral Ortaokulu birinci, Özel Gündoğdu ikinci, Özel Erkan Okulları üçüncü, Özel Başkent Okulları dördüncü oldu. Yıldız Kızlar Basketbolda; Şehit Halit Yaşar Ortaokulu birinci, Kasım Sacide Ener Ortaokulu ikinci, Buhara Ortaokulu üçüncü ve Sıtkı Kulak Ortaokulu da dördüncü oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler