Okullararası Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği

Okullararası Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği

Adana?da okullararası minikler il birinciliği sona erdi. Takım sıralamasında erkeklerde Yunus Emreİlköğretim, kızlarda ise Çukurova Elektrik Anonim Şirketi...



Adana?da okullararası minikler il birinciliği sona erdi. Takım sıralamasında erkeklerde Yunus Emreİlköğretim, kızlarda ise Çukurova Elektrik Anonim Şirketi (ÇEAŞ) Sofulu İlkokulu şampiyon oldu.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, müsabakalara 10 okuldan ve ferdi olarak toplam 75 sporcunun katıldığı. Asım Savaş Spor Salonu?nda yapılan müsabakalardaerkeklerde birinciliği Yunus Emre İlkokulu, ikinciliği Atilla İlkokulu, üçüncülüğü ise ÇEAŞ Sofulu İlkokulu, kızlarda birinciliği ÇEAŞ Sofulu İlkokulu ikinciliği Evliya Celebi İlkokulu, üçüncülüğü ise Velİ Yavuz İlkokulu, ferdi müsabakalarda ise erkeklerde Oruç Kartaş,kızlarda ise İkra Kara elde ettiğini belirtti.

Masa tenisin sporuna küçük yaşlarda başlamasının önemini belirten Taşkıran, ?Okullarda başarılı öğrencileri kulüplere kazandırıyoruz.Tüm okulların taramasını yapıyoruz. Bu müsabakalarda öğrenciler ve kulüpler için büyük fırsat. Adana olarak sürekli yükselen grafiğimiz var. Bu başarılarımızıdaha da yukarı taşıyacağız? diye konuştu.

Müsabaka da dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya, Sarıcamİlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Karslıoğlu, Evliya Çelebi İlkokulu Müdürü Zafer Açar ile Sınıf öğretmeni Okşan Özcan ve Atilla İlkokulu Baş Müdür Yardımcısı Tevfik Küçükoğlu verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler