Selim Elçi:  ‘Ova Ekin Dostları’ndan Bekir Fevzi Yıldırım Hakk’a Yürüdü

Selim Elçi: ‘Ova Ekin Dostları’ndan Bekir Fevzi Yıldırım Hakk’a Yürüdü

Büyüksaat gazetesi imtiyaz sahibi İlahiyatçı-Yazar Bekir Fevzi Yıldırım, yeni tip koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

fevzi-yildirim.jpg

Alınan bilgiye göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulmasının ardından Seyhan Devlet Hastanesi’nde ( Aşkım Tüfekçi) bir süredir tedavi gören İlahiyatçı-Yazar Bekir Fevzi Yıldırım uzun süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Yapılan müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybeden Bekir Fevzi Yıldırım’ın cenazesi dualarla Kabasakal mezarlığına defin edildi.

1980’lerin başında Ova Ekin Dostları kültür, sanat ve edebiyat dergisinin kurucusu ağabeyim Ahmet Yürekli ile yazı hayatına başlayan Bekir Fevzi Yıldırım için adanapost haber portalı yazarlarının sosyal medya hesabından;

Mustafa Yürekli

"Adana'nın kültür karıncalarından Bekir Fevzi Yıldırım kardeşin vefat haberini aldım. Merhuma Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve tüm Adanalılara sabr-ı cemil diliyorum.. Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet etsin inşallah."

Asım Yapıcı

"Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Üzüntümüz büyük.Yeri zor doldurulur bir insandı. Sadece yetimlerin ve fakirlerin babası değil hak bildiğini söyleyebilme cesareti olan bir insandı."

Hayati Koca

ADANA İÇİN HÜZÜN VE DUA VAKTİ

“Her şehrin imarı, mimarları kadardır.”

Şehre; iyilik, tarih, hayırseverlik, basın-yayın, ticaret, arkadaşlık, dostluk ve samimiyet gibi birçok alanda mimarlık yapmaya gayret eden güzel insan Bekir Fevzi YILDIRIM ağabeye Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum, mekanı cennet, makamı âli olsun inşallah!

Ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tanıyanlara başsağlığı ve sabır diliyorum.

İbrahim Halil Sipahi

"Gençlik dönemimizde Adana'da Edebiyat kültür sanat ve gazetecilik alanında birlikte çalıştığım, "Ova Ekin Dostları’ndan" hayatını kültür ve sanata adamış hayırsever iş insanı değerli dostum kardeşim, komşum Bekir Fevzi Yıldırım'in vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde aldım. Ailesi ve dostlarina başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun."

Ahmet Yürekli

"İnsanın yakınının ölümü, ölümünün yaklaştığını da gösteriyor aslında. Sınıf arkadaşım Bekir Fevzi Yıldırım.. Kaçınılmaz gerçekle bizden önce yüzleşen bir kardeş, bir dost.. Cennette buluşabilmek dileğiyle.."

Mahmut Korkmaz

"Güzel insanlar güzel atlara bindi gitti. Şehrin varoşlarında gül yetiştiren adam Bekir Fevzi Yıldırım hakka yürüdü. Söylenecek her söz eksiktir. Mekanı cennet olsun."

Mahmut Eraslan

"Bekir Fevzi Yıldırım ağabey vefat etmiştir. İnne lillahi ve inne ileyhi raciun. "GÜZEL İNSAN" Bekir Fevzi Yıldırım, ikindi namazına müteakip Kabasakal mezarlığında defin edildi.."

Sait Özdemir

"Adana'nın sevilen yüzlerinden, Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı, Büyüksaat Gazetesi Kurucusu hayr faaliyetlerinin öncülerinden, fakir yoksul dostu Adıyaman Besnili güzel insan" hitabiyla maruf Bekir Fevzi Yıldırım Abimiz, covid sebebiyle uzun süre devam eden yoğun bakım ve entübe sonrası emaneti Rabbine teslim etmiştir. Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..."

Ova Yayınları, adanapost haber portalı ailesi olarak, Bekir Fevzi Yıldırım'a Cenab-ı Hak'tan rahmet ve mağfiret diler, yakınlarına Yüce Mevla'dan sabr-ı cemil niyaz ederiz.

yazının devamı..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler