Pozantı’nın En Büyüğü Olacak Olan “Gökbez Parkı” Şekil Almaya Başladı

Pozantı’nın En Büyüğü Olacak Olan “Gökbez Parkı” Şekil Almaya Başladı

Pozantı’nın en büyük parkı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın çabalarıyla Gökbez Mahallesine yapılıyor.

İlçeye adeta bir gerdanlık gibi yakışacak olan 30 dönümlük parkta belediye ekiplerinin çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Son günlerde havaların yağışlı geçmesiyle çalışmalar yavaş ilerlese de ekiplerin ellerinden geleni yaptığı gözlemlendi.

Başkan Mustafa Çay’ın daha önce kafasında projelendirerek 7 sene önce 100 çınar ağacı diktiği park alanına geçtiğimiz ay 60 çınar ağacı daha dikildi. Akabinde voleybol ve basketbol sahası için zemin betonu da döküldü. Belemedik’te bulunan büyük çocuk oyun alanı da Gökbez Parkına getirilerek montaj işlemi tamamlandı.

Perşembe günü Ankara’dan gelir gelmez Gökbez Parkını gezen Başkan Çay, atölye ekibi tarafından kalıbı çakılan mescit ve tuvalet yerlerini de yerinde incelerken yapılacak amfi alanının yerini belirledi.

USTALIK DÖNEMİ PROJELERİ

Çok yakın zamanda piknik masaları ve üzeri kapalı kameriyelerin de getirileceğini belirten Başkan Mustafa Çay, “Ankara’dan ayağımızın tozu ile geldik ve ayağımızın tozu ile 30 dönüm arazi üzerinde çalışmalarına başladığımız Pozantı ilçemizin en büyük sosyal alanı olacak olan Gökbez Parkımızda yapılan çalışmaları yerinde teknik sorumlu personelimiz ile istişare ettik. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldık. Emek ortaya koyan personellerime teşekkür ediyorum. Pozantı Belediyesi olarak 14 yıldır yaptığımız onca hizmetin artık ustalık dönemi projelerini tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler