Rektör Prof. Dr. Tuncel Mimarlık Fakültesini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Tuncel Mimarlık Fakültesini Ziyaret Etti

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Akademisyenlerle tanışan ve Çukurova Üniversitesinin eğitim öğretim faaliyetlerinin daha iyi noktalara gelmesi için fikir alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Tuncel, Mimarlık Fakültesini ziyaret etti.

Çukurova Üniversitesinin alt yapı ve eğitim olanaklarını güçlendirmeyi amaçlayan, kentle iç içe bir üniversite hedefine Çukurova Üniversitesini ulaştırmak için çalışan Prof. Dr. Meryem Tuncel ÇÜ Mimarlık Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ÇÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süha Berberoğlu karşıladı.

Prof. Dr. Berberoğlu: “Çukurova Üniversitesinde En Fazla Öğrenci Alan 9. Fakülteyiz”

Prof. Dr. Berberoğlu, Mühendislik Fakültesinden ayrılıp yeni kurulan bir fakülte olmalarına rağmen Çukurova Üniversitesindeki 19 fakülte arasında en çok öğrenci alan 9. fakülte olduklarını söyledi. 1.283 öğrenciye hizmet verdiklerini ifade eden Dekan Prof. Dr. Berberoğlu, bu yıl fakültelerine 226 öğrencinin yerleştiğini belirterek 42 kişilik akademik kadroyla hizmet verdiklerini söyledi.

Akademisyenlerle tanışan Rektör Prof. Dr. Tuncel, eğitim öğretim kalitesinin arttırılması amacıyla fiziki şartların ve gerekli koşulların bir an önce iyileştirileceğini belirtti.  

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler