Rektör Prof. Dr. Tuncel, Öğrenci Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Öğrenci Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğrenci kulüp başkan ve temsilcileriyle bir araya gelerek, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Öğrencilerle uzun uzun sohbet etti..

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğrenci kulüp başkan ve temsilcileriyle bir araya gelerek, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, öğrencilerin görüş ve düşünceleriyle üniversite yönetimine katkı sağlamasını önemsedikleri söyledi.

Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan, öğrenci konseyi temsilcileri ile öğrenci kulüp başkan ve temsilcileri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tuncel Öğrencilerin Beklenti, Memnuniyet ve Düşüncelerini Dinledi

Öğrenci temsilcileri ile tek tek tanışan Prof. Dr. Tuncel, toplantıyı düzenlemelerindeki amacın, eğitim öğretim dönemini değerlendirip öğrencilerin yeni dönem için beklentilerini öğrenmek ve imkânlar ölçüsünde bu beklentileri karşılamak olduğunu söyledi.

Üniversite idaresi ve öğrenciler arasında kurulan iletişimden yola çıkarak katılımcı bir yönetim anlayışının hâkim olduğunu ve bu durumun daha da gelişmesini hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Tuncel, öğrencilerin görüş ve düşünceleriyle üniversite yönetimine katkı sağlamasını önemsedikleri ifade etti.

Gençlerin dersleri dışında da kendilerine zaman ayırarak sosyo-kültürel etkinliklere katılmasının önemine işaret eden Prof. Dr. Tuncel, özellikle öğrenci kulüp ve topluluklarına bu anlamda büyük görev düştüğünü bildirdi.

Toplantıya katılan öğrenci başkan ve temsilcileri ile uzun uzun sohbet eden Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tek tek söz alan öğrencilerin beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini dinledi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler