Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman’dan ASKON İftar Çadırına Ziyaret

Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman’dan ASKON İftar Çadırına Ziyaret

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve beraberindeki heyet ASKON Adana iftar çadırını ziyaret etti.

recep-caliskan-1.jpg

Saadet Partisi Adana Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği “Bereket Sofrası” iftar programına katılım sağlamak için Adana’ya gelen Karaduman ve beraberindeki heyeti, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Her gün 1.000 kişiye ve ramazan sonuna kadar 30.000 kişiye iftar yemeği vermeyi planladıklarını belirten Çalışkan: “ASKON iftar çadırımızda siz değerli misafirlerimizi görmekten memnuniyet duyduk. Ramazan Ayı’nın bereket ve huzurundan faydalanabilmek, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularının pekişmesi için her yıl iftar çadırımızı aynı yerde kuruyoruz.

İş Adamlarımızın ve üyelerimizin desteğiyle hamdolsun günlük 1.000 kardeşimizle beraber iftar yapıyoruz.” dedi.

Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın önemli olduğu şu günlerde böylesine bir organizasyonun takdire şayan nitelikte olduğunu belirten Karaduman, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’a, ASKON Adana Üyelerine, maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret sonunda, Milletvekili Karaduman ve ASKON Yönetimi iftar çadırına gelen vatandaşlara yemek dağıttı. Ardından masalarda hazır bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen heyet, vatandaşlarla selamlaşarak vatandaşın Ramazan’ını da tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler