Sarıçam Enduro Motosiklet yarışı başlıyor?.

Sarıçam Enduro Motosiklet yarışı başlıyor?.

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü ve Sarıçam Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Sarıçam Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası?nın birincisi 6 haziran...

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü ve Sarıçam Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Sarıçam Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası?nın birincisi 6 haziran Pazar günü saat 09.00?dan itibaren start alıyor.

Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı, Sarıçam Mahalli Enduro Motosiklet yarışına ilişkin açıklama yaptı. Aydınlı?nın yaptığı açıklamaya göre, Çukurova Bölgesinin ilk ve tek yarışı, baraj gölünün ve ormanın, o muhteşem doğasının içinde doğal parkurlarda gerçekleşecek. Sarıçam Belediyesi ile Çukurova Enduro Motosiklet Kulubü tarafından hazırlanan özel bir parkurda düzenlenen yarışlara katılacak olanlar sabahın erken saatlerinde gerçekleştirecekleri antrenman ve sıralama turları ile parkuru daha iyi tanıma fırsatı bulacaklar. İzlenebilirliği yüksek, özel seyirci etaplarının etaplarının bulunduğu, yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı enduro yarış parkurunda, Çukurova bölgesinin dört bir yanından ve çevre illerden gelen motor tutkunları yarışacak.

Aydınlı, özenle hazırlanan, her çeşit zemin yapısına sahip Sarıçam Enduro yarış parkurunun, yarışçılara ve izleyenlere muhteşem bir doğa manzarası sunacağını da belirterek şunları söyledi: ?İzleyicilere doyumsuz bir de enduro heyecanı yaşatacak. E1, E2, E3 sınıflarında bir çok enduro yarışçısı, özel ve titizlikle hazırlanan görsel değeri yüksek Sarçam Enduro parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacaklar. Başarınızda büyük payı olduğunu düşündüğümüz parkurumuzda tüm endurocuları görmek istiyoruz.6 Haziran 2010 Saat: 11.00?da verilecek start ile başlayacak olan müthiş enduro fırtınası Sarıçam Enduro parkurunda gün boyu keyifle izleyeceğiniz bir mücadele olacak. Enduro yarışçılarının zorlu doğa ve hava şartları ile kıyasıya mücadelesine tüm yarış severler davetli.?

Enduro yarışına katılacak olanlar Sarıçam Belediyesinin Sosyal tesislerinin bulunduğu alanda ücretsiz kamp kurabilecekler.

Yarış sürecinde Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2010 kurlalar kitabı ve enduro yönetmeliğinde yazılı kurallar tamamen geçerli.

 

NOT: 6 Haziran 2010 Pazar günü saat: 10.00?da motosiklet yarışlarını takip etmek için Büyükşehir Belediyesi önünden basın için araç kaldırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler