Şehit Akagündüz'ü Dualarla Uğurlandık..

Şehit Akagündüz'ü Dualarla Uğurlandık..
- PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan piyade sözleşmeli er Akagündüz’ün cenazesi Adana'daki babaevinde helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Niğde'ye gönderildi.

taziye.jpg

Hakkari'deki terör saldırısı

- PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan piyade sözleşmeli er Akagündüz’ün cenazesi Adana'daki babaevinde helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Niğde'ye gönderildi

Şehit Osman Akagündüz'ün Adana'daki Babaevine Şahadet Haberi Ulaştı

ADANA (AA) - Hakkari’de Çukurca ilçesi Güven Dağı'ndaki üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen piyade sözleşmeli er Muhammed Osman Akagündüz’ün cenazesi Adana'daki babevinde helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Niğde'ye gönderildi.

Şehit Muhammed Osman Akagündüz’ün (21) cenazesi gece saatlerinde uçakla Adana'ya getirilerek, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

sehit-evi.jpg

Şehidin cenazesi daha sonra Pınar Mahallesi'ndeki baba ocağına götürülerek, helallik alındı. Bu sırada şehidin babası Aziz Akagündüz ve yakınları gözyaşı döktü. 

Şehit Akagündüz'ün cenazesi, helallik alınmasını ardından defnedilmek üzere konvoy eşliğinde Niğde'ye uğurlandı. 

sehit-013.jpg

Güven Dağı'ndaki üs bölgesine PKK'lı teröristlerce 1 Şubat'ta güdümlü füze ile gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırıda bir asker şehit olmuş, 5 asker yaralanmıştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.