Tosun: "Gençlerimize yeni ufuklar açacak her projede varız"

Tosun: "Gençlerimize yeni ufuklar açacak her projede varız"

-  Gençlik ve Spor Bakanlığının 100 günlük eylem planı dahilinde, ‘ulaşılamayan genç kalmasın’ düşüncesi ile oluşturulan “Adana Genç Ofis” Çukurova Üniversitesinde kapılarını açtı.

adana-genc-ofis-2.jpg

Adana Genç Ofis hizmete başladı  

- Tosun: "Gençlerimize yeni ufuklar açacak her projede varız"

ADANA (İHA) -  Gençlik ve Spor Bakanlığının 100 günlük eylem planı dahilinde, ‘ulaşılamayan genç kalmasın’ düşüncesi ile oluşturulan “Adana Genç Ofis” Çukurova Üniversitesinde kapılarını açtı.

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Genç Ofis, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Gençler için her şey yapmaya hazırız” sloganıyla oluşturulan bir merkezdir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’mızda da Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi yanında Genç Ofisimiz gençlerimizin hizmetine sunuldu. Ofisimiz, gençlerimizin akademik çalışmalar yapabilecekleri, bilgilendirilip gelişimlerinin olumlu yönde teşvik edileceği, sosyal-kültürel-sanatsal-sportif faaliyetler içinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılacağı ve geleceğe yönelik hayallerini gerçekleştirebilmeleri için  büyük önem taşıyan önemli bir mekandır. Gençlerimize yeni ufuklar açacak her projede bugüne kadar olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin kendilerini en iyi ifade etmeleri adına tüm sosyal projeleri destekliyoruz. Hizmete başlayan Genç Ofisimizin açılışını önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Mehmet Tosun, ofisin klasik bir kütüphane ortamından ziyade hem sosyal etkinlikler hem de sunum cihazı ile gösteri yapma imkanı olduğunu, mevcut bilgisayarlarla internet hizmetinden faydalanacaklarını sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler