Türkiye Şampiyonu Buhara Ortaokulunu kutladı.

Türkiye Şampiyonu Buhara Ortaokulunu kutladı.

Ataşbak: “ Takım ruhunu yakalayabilmek oldukça önemli”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adbulkadir Ataşbak, Türkiye Şampiyonu Buhara Ortaokulu öğrencilerini kutladı.

Adana’dan Namağlup bir şekilde Türkiye Şampiyonunun çıkmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Ataşbak, sporcularla sohbet ederek müsabakalar hakkında bilgi aldı.

Ataşbak, bu başarıda en büyük desteklerinin aile olduğunu vurgulayarak, “Sizler çok önemli işlere imza attınız. Basketbol önemli bir branştır. Bu başarınızı daima derslerinize de yansıtmalısınız. Takım ruhunu yakalayabilmek oldukça önemli” diye konuştu.

Bu başarılarını gelecek senelere de taşımaları gerektiğini belirten Ataşbak, şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutladı.

Buhara Ortaokulu Müdürü İlhami Fındık,   finalde İzmir Çakabey Koleji'ni 53-37 yenerek Türkiye şampiyonu olduklarını ifade ederek  İl, grup, yarı final ve final maçları dahil tüm maçları kazanan Buhara Ortaokulu'nun başarısı, Adana tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçtiğini söyledi.

Kendilerini makamlarında kabul eden Ataşbak’a teşekkür eden Fındık,  "Basketbol takımımızla gurur duyduk. Adana basketbol tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Devlet okulu olarak özel okullarla yarıştık ve hepsini yendik. Öğrencilerimi ve öğretmenlerimi kutluyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

Ayrıca ziyarette, Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Buhara Ortaokulu Müdür Yardımcısı Levent Kocadurmuş, Beden Eğitimi Öğretmeni Baki Gök ile Antrenörler Aziz Can Ekici ve Ali Hikmet Bildik hazır bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler