Türkiye'nin konuştuğu reklamda ilginç ayrıntı!

Türkiye'nin konuştuğu reklamda ilginç ayrıntı!

Türkiye'nin konuştuğu THY reklamının Iğdır'da değil Antalya'da çekildiği ortaya çıktı. Reklam filmini ödüllü yönetmen çekti.THY'nin izleyenleri...


Türkiye'nin konuştuğu THY reklamının Iğdır'da değil Antalya'da çekildiği ortaya çıktı. Reklam filmini ödüllü yönetmen çekti.

THY'nin izleyenleri duygulandıran ve köy sahnesi çekimlerinin Antalya Korkuteli İmecik köyünde gerçekleştiği öğrenilen reklamda oyunculuklarıyla izleyenleri duygulandıran Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç'a VATAN ulaştı.

İlgiden memnun olduklarını belirten minik yıldızlardan gelen uçağa selam vermesiyle ünlenen Kerim Ardıç, ''Hayalim pilot olmak'' dedi.

Ödüllü yönetmen çekti

Yönetmen koltuğuna ise daha önce Cem Yılmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlülerin oynadığı reklamlarda yönetmenlik yapan Bahadır Karataş oturdu. 25. Kristal Elma Ödüllerinde "En iyi Yönetmen" ödülü almasıyla tanınan Karataş'ın bu reklamı da ilgiyle izlendi. Reklamda oynayan 4 küçük çocukta oyunculuklarıyla izleyenleri hayran bıraktı.

İlgiden memnunlar

Reklamın köy sahnelerinin dağlık bir köy olan, yaşayanlarının da hayvancılıkla uğraştığı Antalya Korkuteli İmecik Köyü'nde çekilen reklamın diğer sahneleri ise Antalya merkez ve Iğdır Havalimanı'nda çekildi. Yaklaşık 1 ay önce çekimlerine başlanılan reklam filmindeki minik oyuncular da İmecik Köyü'nden seçildi. Birkaç deneme çekiminin ardından reklamda oynamasına karar verilen ilkokul öğrencileri Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç reklamda muhteşem bir performans sergileyerek izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Çekimlerde çok eğlendiklerini belirten minik yıldızlar ilgiden memnun.

Hayali pilot olmak

Reklamda gelen uçağa selam vermesiyle ünlenen Kerim Ardıç, reklam filminin yayınlanmasının ardından okuldaki arkadaşlarının ve köylülerin kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirtirken o anları şöyle anlattı:"Çekimlerde çok eğlendik. Kendimizi reklamlarda görmek çok güzel bir duygu. İlgiden memnunuz. Reklam sonrası köylüler ve okuldaki arkadaşlarımın yoğun ilgisiyle karşılaştım. Oyunculuk yapmak çok güzeldi. Ama hayalim pilot olmak" dedi.

Reklam tıklanma rekoru kırdı

Türk Hava Yolları'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dolaşıma giren reklam filmi izleyenleri duygulandırdı. Çocukların başrolde oynadığı reklam filmi "Türkiye'de uçmadığımız tek bir yer kalsa, dünyada en çok noktaya uçmuşuz ne fayda" sloganıyla sahnelendi THY reklamı internette de izlenme rekorları kırdı.

THY reklamı, Iğdır'da çekildiği söylenen bir köyde 4 çocuğun THY uçağını görmesiyle başlıyor. Çocukların THY uçağı için toprak alana pist yapmasıyla THY reklamı devam ediyor. Daha sonra THY uçağının rotası çocukların çizdiği pist üzerinden devam ederek Iğdır Havalimanı'na ulaşıyor. Uçağın inmesiyle THY'nin dünyanın en çok noktasına uçma özelliğine vurgu yapılarak önceliğin Türkiye'nin her bir noktasına uçmak olduğu belirtiliyor.

Çağdaş Ulus'un Haberi-Star

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler