Ufuk 2020 Proje Hibe Programları Tanıtıldı

Ufuk 2020 Proje Hibe Programları Tanıtıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Çukurova Teknokent tarafından Ufuk 2020 Proje Hibe Programları Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

ÇÜ Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, akademisyenler ve araştırıcılar katıldı. Etkin Proje Yönetim ve Danışmanlık Şirketinden Dr. Rosen Dimow’un konuşmacı olarak katıldığı tanıtım toplantısında Ufuk 2020 anlatılarak hibe programları hakkında bilgi verildi.

 

Akademisyen ve Araştırıcılara Hibe Programları Hakkında Teknik Bilgiler Aktarıldı.

Dr. Rosen Dimow tarafından Horizon 2020 Avrupa Birliği Destek Araçları anlatılarak bu fırsatlardan kimlerin yararlanacağı ve hangi tarihlerde hangi desteklerin olacağı hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Ufuk 2020 Programında herkes için çeşitli fırsatlar olduğuna değinen Dr. Dimow, yüzde yüz hibe desteğin olduğunu ve inovatif fikirlerle bu programlara başvuru yapılabileceğini söyledi. Dr. Dimow, dünyanın en yüksek bütçeli hibe programının HORIZON 2020 olduğuna değinerek Ar-Ge, Yenilik ve İnovasyon projelerinin desteklendiğini ifade etti.

Dr. Dimow hibe programları hakkında teknik bilgiler de aktararak sunumunun sonunda akademisyen ve araştırıcıların sorularını da yanıtladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler