ÜGİAD Ankara Şubesi Somalı işçilerin aileleri için kampanya başlattı

ÜGİAD Ankara Şubesi Somalı işçilerin aileleri için kampanya başlattı

TÜGİAD Ankara Şubesi Somalı işçilerin aileleri için kampanya başlattıSoma için dayanışma zamanıTÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, Soma...


TÜGİAD Ankara Şubesi Somalı işçilerin aileleri için kampanya başlattı

Soma için dayanışma zamanı

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, Soma faciasında ihmali bulunan sorumlular hakkında gereken işlemlerin ayrım gözetmeksizin yapılmasını isteyerek; "Ancak gün dayanışma günü. Sevdikleri insanları kaybeden kardeşlerimizle dayanışma zamanı" diyerek genç işadamlarını örnek bir dayanışma kampanyasına davet etti.

 

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, genç işadamları olarak  sadece ekonomik değil sosyal sorumluluklarının da farkında olduklarını belirterek bu konuda gereken her adımı atacaklarını açıkladı. Soma kömür madenine yaşanan facia ile ilgili olarak bir dayanışma kampanyası başlattıklarını belirten Naslı, Türkiye'nin genç işadamları olarak ekonomik alandaki sorumluluklarının yanı sıra toplumsal sorumluluklarının da farkında olduklarını belirtti.

"Yatırımlarımızı sadece ekonomik alanda yapmıyoruz"  diyen Naslı, çok değerli sivil toplum kuruluşları ile dayanışma örneği gösteren TÜGİAD üyelerinin Soma'lı vatandaşlarımız ile de örnek bir dayanışma göstereceğine inandığını belirterek şunları söyledi:

"Yüzlerce canımız gitti. Binlerce insanımız çok değer verdikleri sevdiklerini kaybettiler. Zaman fırsatçılık zamanı değil dayanışma zamanıdır. Kaybettiğimiz canları geri getiremeyiz; onların arkasında doğan boşluğu ancak kısmen doldurabiliriz. Bunu yapmak için maddi ve manevi olanaklarımızı seferber etmemiz gerekiyor. Biz yardım kampanyası demiyoruz; dayanışma diyoruz; çünkü aslında kimse kimseye yardım etmiyor; zor günde birbirimize destek oluyoruz; örnek bir dayanışma sergilemek istiyoruz."

TÜGİAD Ankara Şubesi tarafından başlatılan kampanyaya tüm TÜGİAD üyelerinin destek vereceğini belirten Naslı, öncelikle amaçlarının çocuklar ve onların eğitimine destek olmak olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler