Ümit Özlü dualarla toprağa verildi..

Ümit Özlü dualarla toprağa verildi..
Adananın tanınmış ve sevilen iş adamlarından, Dizayn Asansörleri Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özlü, dün hakkın rahmetine kavuştu.

umit-ozlu-cenazesi-1.jpg

Ümit Özlü’ nün Çukurova Kabasakal Mezarlığında Cenaze Namazı kılındıktan sonra Kur’an Kerim okunarak dualarla toprağa verildi..

hakki-ogut.jpg

Törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra meslektaşları, milletvekilleri, belediye başkanları, siyaset ve eğitim dünyasından MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetimi ile AK Parti yöneticileri,

ciftci.jpg

AK Parti Adana Eski İl Başkanı Mustafa Kebude, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Halit Kanak ve Adana Şube Başkan Yardımcı Yalçın Kartal, Türk Dünyası Adana Şubesi Sanayi Sektör Kurulları Başkanı Prof. Dr. Selahattin Serin, Stratejik Araştırmalar Merkezi Komisyon Başkanı Prof. Dr. Hakkı Çiftçi, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü , Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Kozan Belediye Başkan adayı Av. Yasin Yavuz,

cenaze.jpg

Av. Yusuf Özer, Adana Gençlik Merkez Müdürü İbrahim Pıtırlı, Gazeteci Bahir Yıldırım, İş adamı Hacıveli Topatan, Mustafa Günindi ile sevenleri katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.