"Uzaktan Eğitime Destek Kampanyası" için Adanalılara Destek Çağrısı

"Uzaktan Eğitime Destek Kampanyası" için Adanalılara Destek Çağrısı

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılay işbirliğinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına "Uzaktan Eğitime Destek Kampanyası" için Adanalılara çağrıda bulundu.

- Kızılay’dan “uzaktan eğitime yakından destek”

- Kızılay’dan Adanalılara Eğitim İçin Destek Çağrısı

- Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılay işbirliğinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına "Uzaktan Eğitime Destek Kampanyası" için Adanalılara çağrıda bulundu.

Saygılı, konuya ilişkin açıklamasında, yapılacak kampanya ile MEB EBA programı üzerinden yapılan canlı derslere laptop ve interneti olmaması nedeniyle erişim imkanı olmayan çocukların ihtiyaçlarının giderileceğini bildirdi.

Ayni ve nakdi bağışların kabul edileceği kampanyaya nakdi destek vermek isteyenler eft/havale yoluyla, Kızılay Şubelerinden ve SMS yoluyla katkıda bulunabileceklerini vurgulayan Ramazan Saygılı, “Bireysel olarak evindeki bilgisayarını bağışlamak isteyenler ise İl ya da İlçe Milli Eğitim İl Müdürlüklerine teslim edebilirler” bilgisini verdi.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Dünya genelinde yaşanan COVID-19 salgınının tüm ezberleri bozduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

“Halkımızın sağlığını korumak amacıyla eğitimin uzaktan, internet yoluyla gerçekleşmesi öğrencinin olduğu her evde bilgisayar, internet gibi teknolojik gereksinimleri ortaya çıkardı. Milletinin her ihtiyaç anında yanında olan Türk Kızılay da Milli Eğitim Bakanlığıyla işbirliğinde başlattığı kampanya ile hayırseverlerin bağışlarına talip oldu. 

Öğrencilerimiz evlerinde bilgisayarsız ve internetsiz kalmasın, eğitim hayatlarında kopukluk olmasın. Bireysel ve kurumsal bağışçılarımızın çağrımıza duyarsız kalmayacağından eminiz, geleceğimiz olan çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Saygılı, bağış için; Türk Kızılay Adana Şubesi IBAN: TR 360001001783000018685406 EĞİTİM açıklamasıyla bağış yapılabileceğini, kampanyaya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenlerin Türk Kızılay Adana Şubesine 03224571923 numaralı telefondan ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler