Vali Demirtaş, "Kanatlı Hayvan Yetiştiricilerinin Sorunları" Konulu Toplantıya Katıldı
Vali Demirtaş, "Kanatlı Hayvan Yetiştiricilerinin Sorunları" Konulu Toplantıya Katıldı
Adana ve Mersin'de faaliyet gösteren firmalara yönelik olarak düzenlenen "Kanatlı Hayvan Yetiştiricilerinin Sorunları" konulu toplantı, Vali Mahmut Demirtaş'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Erol Bulut, Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü İdari İşler Koordinasyon Daire Başkanı Ercan Yenidünya, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Mersin Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, ilçe tarım müdürleri ve bazı sektör temsilcileri katıldı.
Yem Sıkıntısı Başta Olmak Üzere, Sektörde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Yolları Ele Alındı
Toplantıda dile getirilen konuşmalarda, başta yem sıkıntısı olmak üzere kanatlı hayvan üreticilerinin yaşadıkları sorunlar ile talep ve beklentileri dile getirildi.
Gerekli Çalışmalar Yapılacak
Firma temsilcilerinin ifade ettiği sorunların çözümü için fikir alış verişinde bulunulmasıyla süren toplantı, Vali Mahmut Demirtaş ile Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerinin, gerekli çalışmaların yapılacağı mesajı vermesiyle son buldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.