Vali Demirtaş, Kastamonu Entegre Tarafından Verilen İftar Yemeğine Katıldı.

Vali Demirtaş, Kastamonu Entegre Tarafından Verilen İftar Yemeğine Katıldı.
Tesisin Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde verilen yemeğe Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri,

kastamonu-entegre-1.jpg

Vali Demirtaş, Kastamonu Entegre Tarafından Verilen İftar Yemeğine Katıldı.

Tesisin Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde verilen yemeğe Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, işadamları ve tesis çalışanları katıldı.

 

Mehteran Takımı’nın iftar öncesi yaptığı gösterisi yemeğe ayrı bir renk katarken, Kastamonu Entegre yetkilileri de tesisin durumu, ekonomiye ve istihdama katkıları hakkında bilgi verdi.

 

Vali Mahmut Demirtaş ise, yaptığı konuşmada Kastamonu Entegre tarafından verilen iftar programında işadamları ve tesisin çalışanları ile bir arada aynı sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

Adana ve ülke ekonomisine sağladığı katkıları dolayısıyla Kastamonu Entegre’ye teşekkür eden Vali Demirtaş, “Ramazan Ayı’nın, hayırlı ve bereketli bol kazançlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

 

Yemek, okunan Ezan-ı Şerif’in ardından açılan oruçların ve karşılıklı sohbetler edilmesiyle son buldu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.