Vali Elban’dan ASKON İftar Çadırına Ziyaret

Vali Elban’dan ASKON İftar Çadırına Ziyaret

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar çadırını ziyaret ederek iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

askon-iftar-cadiri-2.jpg

İftar çadırını ziyaret eden Vali Dr. Süleyman Elban’ı ASKON Adana Şube Başkanı Çalışkan ve ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar çadırında Ramazan Ay sonuna kadar 30 bin vatandaşa iftar vermeyi hedeflediklerini söyleyen Çalışkan ayrıca: “Bugün iftar soframıza katılan sayın valimize ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan Ayı’nın kalan bereket ve huzur içerisinde geçmesini temenni ederim.” dedi.

askon-iftar-cadiri-1.jpg

İftar çadırına katılan vatandaşlarla sohbet eden Vali Elban, Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimiz için iftar sofrası düzenleyen ASKON ailesine teşekkür ettiğini belirterek “Burada paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri daha sergileniyor. Kültürümüzün mihenk taşı olan her koşulda bir ve beraber olma, yardımlaşma ruhu; bu mübarek ay vesilesiyle daha yoğun yaşanıyor. Bu manevi ortamın, huzurumuzun, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Bu iftar sofrasını Ramazan ayı süresince hemşehlerimizle buluşturan ASKON ailesine, Adana Şube Başkanımız Recep Çalışkan şahsında teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler