Vali Elban’dan Beta Transformatör Elektromekanik İle MFC Makina Teknoloji’ye Tebrik Ziyareti

Vali Elban’dan Beta Transformatör Elektromekanik İle MFC Makina Teknoloji’ye Tebrik Ziyareti

Vali Süleyman Elban, TOBB tarafından açıklanan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Beta Transformatör Elektromekanik ile MFC Makina Teknoloji’yi ziyaret etti.

beta-transformator-elektromekanik-1.jpeg

AOSB’de faaliyet gösteren firmalara yaptığı ziyaret sırasında Vali Elban, firma yetkilileri Cenk Dağsuyu ile Mert Dağsuyu’nu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer almalarından dolayı tebrik etti. Kent ve ülke ekonomisi ile istihdama yaptıkları katkılar için firmalara teşekkür ettiğini dile getiren Vali Elban, “Önemli bir sanayi kenti olan Adana’da pandemi sürecinde de üretimin aksamaması için çaba sarf eden tüm sanayicilerimizin yanındayız. Gün geçtikçe daha da gelişen ve büyüyen bir Adana için hep birlikte çalışacak ve geleceğin Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Firma yetkilileri Cenk Dağsuyu ile Mert Dağsuyu ise Vali Elban’ın ziyaretinden onur duyduklarını belirterek iyi dilekleri için Vali Elban’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

Vali Süleyman Elban'ın Beta Transformatör Elektromekanik ile MFC Makina Teknoloji’yi ziyareti sırasında Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan da hazır bulundu. 

 Vali Elban’ın ziyareti, firmaların Ar-Ge merkezi ile tesislerinde yaptığı incelemelerin ardından sona erdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler