Vali Elban’dan İl Emniyet Müdürlüğüne Polis Haftası Ziyareti

Vali Elban’dan İl Emniyet Müdürlüğüne Polis Haftası Ziyareti

Vali Dr. Süleyman Elban, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin Polis Haftası’nı kutlayan Vali Elban, ilimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinden sorumlu tüm polislere başarılı hizmetlerinden ötürü milletimiz adına teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kamu düzeninin sağlanması, kanunların uygulanması, toplumda barışın ve güvenin sürdürülmesi bakımından polislerin oldukça güç ve sorumluluğu yüksek bir görevi ifa ettiklerini belirten Vali Elban, “Güvenlik ve huzur bireylerin önde gelen ihtiyaçlarından biridir. Gücünü vatandaşlardan ve kanunlardan alan polislerimiz, sahip olduğu vatan sevgisiyle yüksek disiplin anlayışıyla gece gündüz demeden çalışarak milletimizin güven ve huzur içinde yaşamasını sağlamaktadırlar. Tecrübesiyle, meslek ahlakıyla, cesaretiyle polislerimizin topluma huzur ve güven veren bu hizmetlerini en iyi şekilde devam ettireceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise nazik ziyaretleri için Vali Elban’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler