Vali Elban’dan Okul Ziyareti

Vali Elban’dan Okul Ziyareti

Vali Dr. Süleyman Elban, Yüreğir ilçesindeki Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

vali-elban-1.jpg

Okul Müdürü ile öğretmenler tarafından karşılanan Vali Dr. Süleyman Elban’a İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak eşlik etti.

Vali Elban; Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde Mobilya Bölümü, Metalurji Bölümü, Bilişim Bölümü ve Elektrik- Elektronik Bölümü alanlarını inceledi.

Atölyelerdeki öğrencilerin derslerine katılan Vali Elban, öğrencileri meslek lisesini seçtikleri için tebrik edip eğitim durumu ve çalışmaları hakkında öğrencilerden bilgiler aldı.

Mesleki eğitimin önemine dikkat çeken Vali Elban, “Bizler meslek eğitimini önemsiyoruz. Daha çok öğrencimiz meslek eğitiminde yer alsın istiyoruz.” dedi.

Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Vali Elban, “İyi eğitim almış fertlerden oluşmayan bir toplumun gelecek garantisi yoktur. Vatana, millete, kendinize, hatta tüm insanlığa çok faydalı bir şeyler üretebileceğinizi düşünerek yetişin.” dedi.

Vali Elban daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelip onlarla sohbet etti, okulun genel durumu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret, yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler