Vali Süleyman Elban, Yeşiloba'daki Metal Sanayi Sitesi' Ne Ziyarette Bulundu

Vali Süleyman Elban, Yeşiloba'daki Metal Sanayi Sitesi' Ne Ziyarette Bulundu

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç' ın da bulunduğu ziyarette Metal Sanayi' de faaliyet gösteren Emre Makina' da incelemelerde bulunan Vali Elban, firma sahibi İsa Tuzcu' dan fabrikanın üretim kapasitesi,  istihdam sayısı ve ihracatı..

sanayi-1.jpg

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç' ın da bulunduğu ziyarette Metal Sanayi' de faaliyet gösteren Emre Makina' da incelemelerde bulunan Vali Elban, firma sahibi İsa Tuzcu' dan fabrikanın üretim kapasitesi,  istihdam sayısı ve ihracatı konularında bilgiler aldı.

1990 yılında Adana’da kurulan Emre Makina' nın  yurt içi ve yurt dışındaki endüstriyel tesisler için mekanik ve elektro-mekanik alanlarda hizmet verdiğini belirten Tuzcu,  "Üretim tesislerinin Adana’da yerleşik olması İskenderun ve Mersin limanlarına yakınlık ve karayolu ulaşım kolaylığı lojistik açısından yurt içi ve yurt dışı pazarlara hızlı ve kolay erişim imkanı sağlamaktadır." dedi.

Sanayi kuruluşlarının üretim alanlarındaki çalışmalarını yerinde görmek, sanayici ve iş adamlarıyla karşılıklı istişarelerde bulunmak amacıyla zaman zaman bu tür ziyaretlerde bulunduğunu; sanayicilerimizin, üreticilerimizin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Vali Elban, sanayi kuruluşlarının hem üretim hem de istihdam alanında gerek ülke gerekse kent ekonomisine önemli  katkılar sağladığına dikkat çekti.

Firma Sahibi İsa Tuzcu' ya verdiği bilgilerden ve ekonomiye sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Vali Elban fabrikadan ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler