Verem Savaş Derneği’nden, ÇÜ Feyyaz Etiz Onkoloji Hastanesi’ne Hasta Yatağı Bağışı

Verem Savaş Derneği’nden, ÇÜ Feyyaz Etiz Onkoloji Hastanesi’ne Hasta Yatağı Bağışı

Çukurova Üniversitesi ile Adana Verem Savaş Derneği arasında ‘bağış protokolü’ imzalandı.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’in, kampüste yapımı son aşamaya gelen Onkoloji Hastanesi’nin kısa süre içinde hizmete girebilmesi için Verem Savaş Derneği nezdinde yatak bağışı konusundaki girişimleriyle Çukurova Üniversitesi ile Adana Verem Savaş Derneği arasında ‘bağış protokolü’ imzalandı.

Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Adana Verem Savaş Derneği Başkanı Levent Etiz’in imzaladıkları protokol ile, ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Dr. Feyyaz Etiz Onkoloji- Hematoloji Hizmet binasında kullanmak üzere hasta yatağı alınması için Adana Verem Savaş Derneği tarafından Çukurova Üniversitesine 925.000 bin TL bağışta bulunuldu.

Prof. Dr. Tuncel: “Onkoloji Hastanemiz Hastalara Şifa Olacak”

Çukurova Üniversitesi adına protokolü Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Verem Savaş Derneği adına ise protokole Dernek Başkanı Levent Etiz imza attı.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ve ona bağlı hizmet binalarının bölgenin sağlık üssü konumunda olduğuna dikkat çekerek, özellikle pandemi döneminde çok ciddi çalışmalar yaparak sağlık alanında en iyi hizmeti vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi.

Sağlık çalışanlarının fedakârca hizmet ettiğine de değinen Prof. Dr. Tuncel, tamamlanma aşamasında olan Onkoloji Hastanesinin onkoloji hastalarının konforunu ve tedavi hizmetlerinin kalitesini arttıracağını ifade etti.

“Hep Birlikte Adana’nın Değerine Sahip Çıkacağız”

ÇÜ Onkoloji Hastanesinin eksiklerini tamamlamaya devam ettiklerini bildiren Prof. Dr. Tuncel, “Katkılarından Dolayı Verem Savaş Derneği’ne ve Başkanı Levent Etiz Beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Onkoloji ve hematoloji hastaları için büyük bir çaba ve özveri ile bağış yaparak hastanemizin hasta yatağı ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladılar. Adana’nın değerlerine sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Onkoloji Hastanemiz de Adana’mızın yeni bir değeri olacak ve bu hastane Onkoloji hastalarımıza konforlu, kaliteli sağlık hizmeti vererek şifa bulmalarını sağlayacak. Bu değeri daha da iyi yerlere taşımak adına Adanalı iş adamlarının ve Adanalı hayırseverlerin destek vereceğine olan inancım tamdır. Hep birlikte bu değere sahip çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler