Voleybol İl Spor Okulları Devam Ediyor

Voleybol İl Spor Okulları Devam Ediyor

-350 Kız Ve Erkek Sporcunun Katıldığı İl Spor Okullarında Hedef Başarılı Kursiyerleri Kulüplere Kazandırmak

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlayan “Voleybol İl Spor Okulları”na kız ve erkek 350 öğrencinin katılıyor.

Bölge Antrenörleri Tuğçe Karslı ve Merve Çimeli, 5 Ocak Fatih Terim Stadı, Tribün Altı Antrenman Salonu’nda Sezer Çalışkantürk ile birlikte haftanın 5 günü gerçekleştirdikleri Voleybol İl Spor Okulları’na 6-18 yaş grubu kız ve erkek öğrencilerin katıldığını söylediler.

Sporcuların antrenmanlara zinde, istekli ve heyecanlı gelmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Tuğçe Karslı ve Merve Çimeli, öğrencilere manşet, blok, pas verme gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da bilgiler aktardıklarını kaydettiler.

Hedeflerinin yetenekli sporcuları kulüplere yönlendirmek olduğuna dikkati çeken Karslı ve Çimeli, şöyle devam ettiler:

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın  katkılarıyla başlattığımız Voleybol İl Spor Okulu’na büyük ilgi var. Çocuklarımızın  iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz. Velilerin de duyarlı davranmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor. Tüm hedefimiz,  minik, küçük, yıldız, genç ve büyük kız ile erkekler arasından yetenekli sporcuları kulüplere yönlendirmektir.”

Karslı ve Çimeli, kursların devam ettiğini ve Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu ve Çukurova Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan Spor Salonu’nda  bulunan kursiyer sayılarının her geçen gün arttığını sözlerine eklediler.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler