Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adayı Çevik: "Adana’yı Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Biz Varız"

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adayı Çevik: "Adana’yı Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Biz Varız"

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adayı Volkan Çevik; "Adana’nın yeniden imarı, yeniden ayağa kalkması ve refah içinde bir şehir haline gelmesi ancak Yeniden Refah Partisi iktidarında mümkündür" dedi.

refah.jpg

Genç İş Adamı Volkan Çevik Milletvekili Olmaya Çok Yakın

Yeniden Refah Partisi Aday Adayları Tanıtım Toplantısı Çukurova’da Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Aday Adayları tanıtım toplantısında konuşan Çukurova İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Volkan Çevik; "Adana’nın yeniden imarı, yeniden ayağa kalkması ve refah içinde bir şehir haline gelmesi ancak Yeniden Refah Partisi iktidarında mümkündür" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı Çukurova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bir programla gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Başkanı ve Adana Milletvekili Aday Adayı Volkan Çevik; “Bizler bir davaya kendisini adamış gönül erleri olarak birlik ve beraberlik içinde, hasmane değil kardeşane duygularla inandığımız değerlerin ışığında, milletimizin ve partimizin menfaatleri doğrultusunda siyaset yapan insanlarız. Ben değil biz olgusuyla hareket ederiz. İşte bu yüzden tüm teşkilatımız aday adaylarımızı tanısın, aday adaylarımız da duygu ve düşüncelerini partililerimiz ve milletimiz ile paylaşsın düşüncesiyle bu toplantıları düzenledik. Diğer ilçelerimizde de düzenlenecek olan bu kıymetli buluşmaların ilkine ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı içinde seçimlere gireceğini hatırlatan Volkan Çevik; "Bizler Milli Görüş’ün temsilcileriyiz. O yüzden istişare ile ortaya çıkan kararlarda rahmet olduğunu düşünürüz. Seçimlere kendi logomuz ve adaylarımız ile gireceğiz. Henüz hiçbir seçime girmemiş partimizin kamuoyunda, basın yayın organlarında, sosyal medyada bu kadar konuşulması inanıyorum ki partimize büyük bir ivme kazandıracaktır. İnsanlar Yeniden Refah Partisi’ni, adaylarını merak edecek, araştıracak ve sonunda seçim günü mührü Yeniden Refah Partisi’nin logosunun üzerine vuracaktır" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı ve Çukurova İlçe Başkanı Volkan Çevik konuşmasını şöyle sürdürdü; "Tarımda, sanayide, teknolojide, turizmde, hayvancılıkta, ithalatta, ihracatta yüzlerce projemizle bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Çok önemli projelerimiz ile kaynak paketlerimiz ile iktidara talibiz. Ülkenin refah ve huzurunu sağlayacak parti; Yeniden Refah Partisi’dir.

Türkiye’de olduğu gibi Adana’da milletimizin Yeniden Refah’a kavuşması için çarelerimiz var. Ben bu şehirde doğmuş, büyümüş bu şehirde ticaret yapan bir iş adamıyım. Ailem bu şehirde yaşıyor. Bu güzel Adana’nın küllerinden yeniden doğması, yeniden ayağa ve atağa kalkması ve yeniden refaha ulaşması için tüm bilgi ve birikimimizle inşallah Meclis’te bu şehri temsil etmek istiyorum. Bu kapsamda tüm milletimizden 14 Mayıs sabahı partimize oy vermelerini istirham ediyorum. Milletimizin sesine ses verecek, ötelenmişleri kucaklayacak, fakire-fukaraya, garibe-gurebaya dokunacak ve esnafıyla, memuru ile dar gelirlisi ile her kesimden insanı kucaklayacak ve en iyi şekilde temsil edecek parti Yeniden Refah Partisi’dir."

Volkan Çevik’in konuşmasının ardından diğer aday adayları da salonda bulunanlara kendilerini tanıtarak birer konuşma yaptı ve onlardan destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Binası’nda yapılan toplantıya Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Volkan Çevik’in yanı sıra, ilçe teşkilatı, partililer, vatandaşlar, milletvekili aday adayları ve partinin Mersin Bölge Koordinatörü Ufuk Çıngırlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler