Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’a ziyaret

Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’a ziyaret

Haftalık, 15 günlük ve aylık gazeteler olarak ortak hareket etme amacıyla 1,5 yıl önce kurulan Yerel Medya Güç Birliği Platformu,  Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ı ziyaret etti.

Ziyarette yerel basının içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler veren Başkan Kamil Yalçın Göl, Şencan Birincioğlu, Dursun Dağtekin, Gökmen Oğur, Aylin Kiltan ve Hüseyin Yetiş’ten oluşan heyet, Müdür Nacar’a yeni görevinde başarılar dilerken, gündemdeki konular hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Yerel basının ayakta kalması için her zaman destek olunmasının gerektiğini belirten Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, "Yerel basın, yayın yaptığı bölgenin ya da yörenin sorunlarını gündeme getirerek yöneticilere aktarılmasına, o bölgeye ait yerel kültürün zenginleşmesine ve korunmasına yardımcı olur. Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri vardır. Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nu yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor,  başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler