'Yol verme' kavgasına ömür boyu hapis talebi...

'Yol verme' kavgasına ömür boyu hapis talebi...

Adana'da 'yol verme' sebebiyle tartıştıkları araçtaki kişiyi öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan halk otobüsü şoförü ile muavini hakkında ömür boyu...

Adana'da 'yol verme' sebebiyle tartıştıkları araçtaki kişiyi öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan halk otobüsü şoförü ile muavini hakkında ömür boyu hapis cezası istendi.

10 Mayıs'ta Kenan Evren Bulvarı'nda yaşanan olayda Ahmet Yıldırım'ı (23) öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan Yunus Koç (19) ile ağabeyi Mehmet Koç (26) hakkındaki iddianame tamamlandı. İddianameye göre Mehmet Koç ve muavini Yunus Koç, otobüsten inerek yolu kapattığını iddia ettikleri 01 SS 160 plakalı otomobilin sürücüsü Çağatay Güvercin (22) ve beraberindeki Ahmet Yıldırım ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Yunus Koç, Ahmet Yıldırım'a bıçakla, Mehmet Koç ise demir levye ile vurdu. Maktuldeki yaraların her ikisi de ölümcül nitelikte idi. Maktul, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda, Çağatay Güvercin de hafif yaralandı. Şüpheliler hakkında ömür boyu hapis istenen davaya önümüzdeki günlerde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler