Yüreğir’in Fatihi Çalışıyor..

Yüreğir’in Fatihi Çalışıyor..

Geçen seçimde Ak Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet KOCAİSPİR için partisi tarafından kullanılan ifade YÜREĞİR’İN FATİHİ olmuştu.

Her seçim öncesi Belediye Başkanları adayları ile ilgili propaganda ve reklam amaçlı çok iddialı isim ve yakıştırmalar yapılır. Bundaki amaç sadece reklam değildir. Mevcut Başkan Adayının seçimi kazanması halinde yapacağı hizmetler ile ilgili bir mesaj anlamı taşır. Yani bir anlamda adayın vizyonu ile ilgili ipuçları verir.

Geçen seçimde Ak Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet KOCAİSPİR için partisi tarafından kullanılan ifade YÜREĞİR’İN FATİHİ olmuştu. Seçim dönemlerinde bu tarz övgü içeren yakıştırmalar alışagelmiş bir hal almıştı. Açık konuşmak gerekirse her parti doğal olarak adayına toz kondurmuyor. Güzellemeler yapıyordu. Hatta zaman zaman bu işi abartmaktan kaçınmıyordular. Kimse yoğurdum ekşi demiyordu.

Bugünkü haberimize konu olan Yüreğir Belediyesinin Belediye Başkanı Fatih Mehmet KOCAİSPİR’E yine seçim dönemi partisi tarafından YÜREĞİR’İN FATİHİ gibi çok iddialı bir yakıştırma yapılmıştı. Açıkçası bu ifade vatandaşın beklentilerinin artmasına neden olmuştu. Çünkü her seçim dönemi Belediye Başkan Adayları iddialı söylemler ile meydana çıkıyor, seçim sonrası ise bu iddialar ve projeler kağıt üstünde kalmaktan öteye gitmiyordu.

Seçimden bir hafta sonra deyim yerinde ise ayağının tozu ile işe koyulan KOCAİSPİR vatandaşın yerel yönetime ve yöneticilerine bakış açısını değiştirdi diyebiliriz. Göreve geldiği günden itibaren belediye olarak gerek sel felaketi gerekse tüm dünyayı etki altına alan COVİD19 Salgını sürecinde VEFA DESTEK GRUBU ile uyumlu bir şekilde vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdi. Yine bu süreçte önemli bir ihtiyaç olan maske üretimi ve dağıtımı dahil olmak üzere gece gündüz demeden sahada ekipleriyle beraber vatandaşın yanında duruşu ile gönüllerde taht kurdu diyebiliriz.

Yine Elazığ Depreminde Felaket Bölgesine bizzat Başkan Yardımcısı düzeyinde personel ve yardım malzemesi göndermesi takdire şayan bir durum olarak görüldü. Özellikle son dönemde Mübarek Ramazan ayı içinde yine özellikle ihtiyaç sahibi ailelere binlerce gıda kolisi ve temel ihtiyaç malzemesi gönderildi.

Dip not olarak Yüreğir Belediyesinin kendi sınırları dışında, yine onlarca ilçeye ve mahallelere sağlık malzemesi ve temel ihtiyaç malzemesi ulaştırdığını da söylemekte fayda var.

Haberin başında söylediğimiz gibi zor dönemlerde tüm bu yapılan güzel hizmetlerden sonra YÜREĞİR FATİHİNİ buldu diyebiliriz. Yerel seçimlere daha çok var biliyoruz. Siyaset için erken konuşmuşta olabiliriz ama darısı ADANIN FATİHİNİ bulmasına diyelim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler