“21. Yüzyıl Becerilerinin Liderlik ve Yönetime Entegrasyonu” Eğitimi Tamamlandı

“21. Yüzyıl Becerilerinin Liderlik ve Yönetime Entegrasyonu” Eğitimi Tamamlandı

Prof. Dr. Kırkgöz’ün yürütücü olduğu, TÜBİTAK 2237-A Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) kapsamında desteklenen "Yöneticilere Yönelik 21. Yüzyıl Becerilerinin Liderlik ve Yönetime Entegrasyonu" konulu eğitim çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Kırkgöz’ün yürütücü olduğu, TÜBİTAK 2237-A Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) kapsamında desteklenen "Yöneticilere Yönelik 21. Yüzyıl Becerilerinin Liderlik ve Yönetime Entegrasyonu" konulu eğitim çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Proje kapsamında, öz farkındalık, liderlik ve liderliğin nitelikleri, iletişim becerileri, karmaşık ve kaotik durumların yönetimi, kişisel gelişim ve personel gelişimi, kaynak yönetimi ve değişim yönetimi gibi konularda eğitimler verildi.

6 farklı üniversiteden alanlarında uzman 9 öğretim üyesinin dersleri etkili ve verimli bir şekilde sunduklarına dikkat çeken Prof. Dr. Kırkgöz, lisansüstü düzeydeki lider ve yöneticilerin kurumsal gelişimlerine katkı sağlanmasının hedeflendiğini söyledi. Prof. Dr. Kırkgöz, 4 gün süren eğitimlerin birer saatlik oturumlar şeklinde gerçekleştirildiğini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler